Rüştü gidiyor yerine o geliyor

Rüştü gidiyor yerine o geliyor

Rüştü'nün ilerleyen yaşı, Cenk'in inişli-çıkışlı performansıyla birlikte kaleye transfer yapmayı planlayan Beşiktaş gözünü kararttı

Rüştü'nün ilerleyen yaşı, Cenk'in inişli-çıkışlı performansıyla birlikte kaleye transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, Sinan Bolat için gözünü kararttı.

 

Kalesinde bu sezon ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş, bu sorunu çözmek için düğmeye bastı. Yaşı ilerleyen Rüştü Reçber'in sık sık yaşadığı sakatlıklar, genç kaleci Cenk Gönen'in de inişli-çıkışlı performansı sonrasında teknik direktör Tayfur Havutçu'nun transfer listesini hazırladığı öğrenildi. Genç çalıştırıcının yönetime sunduğu listenin ilk sırasında Standard Liege forması giyen Sinan Bolat'ın bulunduğu kaydedildi. Daha önce futbol yaşamını Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığını belirten Sinan Bolat'ın da, Beşiktaş'ın ilk önerisine sıcak baktığı kaydedildi.

 

Bu kez alacaklar

Geçen sezon başında da Siyah-Beyazlılar'ın istediği genç eldivenin transferi, Belçika temsilcisinin istediği 4 milyon Euro'luk bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmemişti. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim bu kez ne pahasına olursa olsun bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

 

Fotospor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.