Rüştü Reçber'in cezası belli oldu

Rüştü Reçber'in cezası belli oldu

PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber'in cezası belli oldu.

Fenerbahçe maçında hakem Halis Özkahya ile yaşadığı diyalog sonrasında PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber'in cezası belli oldu.
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)
, Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber'e, Fenerbahçe maçı sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla 1 maç men cezası verdi.
 
 
TFF'den yapılan açıklamaya göre, gündemindeki maddeleri görüşen PFDK, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yapılan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrasında hakem Halis Özkahya hakkındaki açıklamaları nedeniyle, Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'e 1 maç men cezası uyguladı. Kurul, Beşiktaş Kulübü'ne de ''takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle'', 11 bin 250 lira para cezası verdi.

 

Rüştü Reçber, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ''Çok düşündüm ama bir şeyi itiraf edeceğim. Bu aslında acı ve belki de kendimi ispiyonlamak gibi şey. Sevgili hakeme sesleniyorum: Ben ona bir hakaret ettim ve bana aynı şekilde cevap verdi. Madem maç esnasında ona hakaret ettim beni niye atmadı? Buradan sesleniyorum kendisine: Kimse bana 'Sen adam değilsin' diyemez. Ben o heyecanla, o stresle bir şey söyleyebilirim. Cezam nedir? Atarsın, raporunu yazarsın, üç maç, beş maç neyse yerim. İkinci bir nokta da, kimsenin bizim üzerimize saha içinde bu kadar gelmeye hakkı yok'' demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.