Rusya Devlet Başkanı Putin İstanbul'da

Rusya Devlet Başkanı Putin İstanbul'da

Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye'ye yapacağı resmi ziyaret için İstanbul'a geldi. Putin'i Atatürk Havalimanı'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş karşıladı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, karşılamanın ardından kendisine tahsis edilen araçla, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne doğru hareket etti.

GÜVENLİK EN ÜST SEVİYEDE!

Eğitimli köpeklerle yapılan aramalarda basın ve diğer kurumların araçları didik didik arandı.

Sabah erken saatlerden itibaren Devlet Konukevi'nun bulunduğu alanda hazırlıklar başladı. Putin'in Türkiye'ye gelişini görüntülemek için bekleyen gazetecilerin Konukevi'ne girişine izin verilmedi. Cumhurbaşkanlığı Bomba İmha Ekibi görevlileri de Konukevi etrafında kapsamlı bir araştırma yaptı. Eğitimli dedektör köpek 'Ateş' de bu aramalara katıldı. Ateş, aldığı komutlara harfiyen uyarak hem basın araçlarını, hem de çevredeki yeşil alanları karış karış aradı.

Araçların motor bölümlerinin içi bile Ateş isimli köpek tarafından arandı. Konukevinin önündeki göndere de Türk Bayrağı ile birlikte Rusya bayrağı çekildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.