S. Şener 'Artık Hataya Yer yok'

S. Şener 'Artık Hataya Yer yok'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, kalan haftalarda hata yapmamamızgerekiyor” dedi ve ince bir mesaj verdi: “Umarım kalan haftalarda tüm maçlar Fair Play ruhu içerisinde geçer”

Şampiyonluğa ulaşabilmek için 6 haftası kalan Trabzonspor’da nefesler tutuldu, bugün oynanacak Bursaspor maçı bekleniyor. Yeşil-beyazlıların matematiksel olarak şampiyonluk şansının devam ettiğini söyleyen bordo-mavililerin Başkanı Sadri Şener, karşılaşmanın oldukça zor geçeceğine inanıyor.
Bursaspor maçının çok kritik olduğunu belirten Şener, “Onların da hedefleri ve iddiaları var. Zirve için kazanmak zorundayız. Hafta içerisinde taraftarlarımız için yaptığımız destek çağrısının olumlu yanıt bulması bizi çok mutlu etti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri daha coşkulu ve heyecanlı olmalıydı. Bursaspor maçında bu coşkuyu yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.
Karadeniz ekibinin başkanı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kalan haftalarda hata yapmamamız gerekiyor. Bunu da başarabilecek kadro yapısına sahibiz. Bugüne kadar sergilediğimiz performansla şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyoruz. Bursaspor maçını kazanmamız durumunda şehrin daha fazla havaya gireceğine inanıyorum. Umarım kalan haftalarda tüm maçlar Fair Play ruhu içerisinde geçer ve kalan tüm maçlarımızı kazanıp bu ipi göğüsleriz.”

Yasa hatırlatması
Bu arada, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun, “Bursaspor maçında seyirci rekoru kıralım” çağrısı olumlu yanıt buldu. Maç öncesi satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Bordo-mavililer tribünleri tamamen dolduracak ve bu sezonun iç saha seyirci rekoru kırılacak. Öte yandan kulüp sitesinden yapılan açıklamada taraftarlara sağduyu çağrısında bulunuldu ve yeni çıkan “Sporda Şiddet” yasası hatırlatıldı.

Güneş’ten revizyon
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor karşısında bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Bordo-mavili takımda Glowacki’nin yerine Egemen’in, sakatlık geçiren Piotr Brozek’in yerine Cale’nin, Alanzinho’nun yerine de Ceyhun’un Bursaspor maçında görev alabileceği belirtildi. Bordo-mavili ekipte 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu Jaja ve Selçuk İnan kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri durumunda Eskişehirspor deplasmanında oynayamayacak.

Trabzonspor fanatikleri!
Nijerya’da Türk Koleji’nde öğrenim gören yedi Nijeryalı öğrenci, öğretmenleri Yunus Emre Doğan nezaretinde Trabzon’a geldi. Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini 5 gün süresince gezen öğrenciler, Trabzonspor’un ’Bize her yer Trabzon’ ve ’Şampiyon Trabzonspor’ kaşkol ve şapkalarını takarak, bordo-mavili takımın şampiyon olmasını istediklerini söylediler. Kendilerini Türkçe konuşarak tanıtan öğrencilerden Mustafa Daudau’nun Temel fıkrası anlatması da Trabzonluları güldürdü.




EVİNDE YENİLMEDİ
Trabzonspor,  lig tarihinde Bursa’ya evinde hiç yenilmedi. İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılan 34 lig maçının 22’si Karadeniz ekibinin üstünlüğü ile tamamlanırken, 12 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bordo-mavililer, Trabzon’da 59 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti ise 1988-89 sezonunda 6-0 ile Trabzon elde etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.