SAADET, HIZLI BAŞLADI

SAADET, HIZLI BAŞLADI

Saadet Partisi, yerel seçimlerden hemen sonra harekete geçerek çalışmalara yoğun bir tempoyla devam etmeye başladı. Seçimlerden önce gösterilen yüksek performanstan sonra parti yönetimi on beş günlük bir değerlendirme sürecini başlattı…

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden hemen sonra harekete geçen Saadet Partisi, yoğun bir tempoyla, çalışmalarına tekrar başladı. Seçimlerden önce gösterilen yoğun çabalar seçimin hemen ertesi devam ediyor. Bu konuda çalışmalarını özveri ile sürdüren parti, on beş günlük bir değerlendirme süreci ile gelecek seçimlerin stratejisini belirleyecek. Başta partinin Genel Merkez yönetimi olmak üzere partinin bütün birimleri teşkilatlardan gelecek değerlendirmeleri bir bir ele alacak.

Parti öncelikle Genel İdare Kurulu Üyeleri’nin fikirlerini ele alacak. Küçük gruplar halinde GİK üyelerinin değerlendirmelerinden sonra ise taşra teşkilatları da davet edilecek. Tek tek görüşlerin alınacağı toplantılardan sonra bu sefer de büyükşehirlerin il başkanları ile de teker teker görüşülecek. Bunun yanı sıra partinin büyükşehir belediye başkanları ile de seçim süreci tek tek masaya yatırılacak. Partinin diğer illerdeki il başkanları ile de Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, bizzat görüşerek, görüşlerini ve değerlendirmelerini alacak.

Parti yönetimi, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve gelecek yıl yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri’ne yönelik, değerlendirme toplantıları ile en iyi şekilde hazırlanacak planlamaları gerçekleştirecek.  Bu konuda Genel Başkan Kamalak, teşkilat mensupları ile yapacağı görüşmeler ve yapılacak genel değerlendirmeler sonrasında, önümüzdeki seçimlere yönelik stratejiler ele alınacak ve masaya yatırılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez,  gergin siyasi ortam sonucu girilen seçimlerde büyük bir başarı ile çıktıklarının altını çizerek, parti teşkilatları olarak geleceğe yönelik bir dizi çalışmanın içine girdiklerini ifade etti. Bitmez, seçim sonuçlarını en iyi şekilde tahlil ve analiz edeceklerini de ifade ederek, “Öncelikle Genel İdare Kurulu Üyelerimiz, İl Başkanlarımız ve Karargah Başkanlarımız ile dar gruplar halinde görüşülüp değerlendirmeleri ve görüşleri alınacak.  Bu çalışmalar neticesinde önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere parti olarak daha iyi hazırlanacağız” dedi.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.