Saadet karıştı, Kurtulmuş devrede!

Saadet karıştı, Kurtulmuş devrede!

Saadet Partisi’den Ahmet Tekdal’ın Numan Kurtulmuş'u ziyareti camiada şok etkisi yaptı

Saadet Partisi’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Tekdal’ın Has Parti Genel Merkezi’nde Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Necmettin Erbakan’ın vefatından sonra Oğuzhan Asiltürk’ün kendisini Milli Görüş’ün lideri olarak lanse etmesi Saadet Partisi’nin önde gelen isimleri arasında rahatsızlığa yol açtı. Rotahaber'in edindiği bilgiye göre Fatih Erbakan, Ahmet Tekdal, Fehim Adak ve Recai Kutan’ın da aralarında olduğu bir kesim Asiltürk’ün tavrından  rahatsız.

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan ile ilgili bir sitede “Muhterem babam kendisine bir vasi tayin etmedi” diye yazarak  bu rahatsızlığını ortaya koydu. Saadet Partisi’ndeki bu kırgınlık Kamalak’ın atanmasında farklı bir boyuta taşındı.

Saadet Partisi içinde Oğuzhan Asıltürk’ün  tavırları nedeniyle kırılma olabileceği söyleniyor. Tekdal’ın, Kurtulmuş’a yaptığı bu ziyaretin de bir ön adım olarak görülüyor. Numan Kurtulmuş’un Recai Kutan’la sık sık görüşmesine karşın Tekdal’ın HAS Parti’nin merkezine yaptığı ziyarete camia özel önem veriyor.

Ahmet Tekdal’ın  HAS Parti’yi oluşturan ekibin Saadet Partisi’nden  ayrılmasına muhalefet edenlerin arasında olduğu ancak bu grubun olayların bu noktaya gelmemesi için Asiltürk’ün önüne geçemedikleri belirtiliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum