Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki hayır bu millet birbiriyle çatışmamalıdır. Bu milletin çatışmaya kavgaya değil, barışa, kardeşliğe, huzura ihtiyacı vardır." dedi.

GİRESUN (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye'de insanlarımız birbirleriyle mücadele ediyor. Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki hayır bu millet birbiriyle çatışmamalıdır. Bu milletin çatışmaya kavgaya değil, barışa, kardeşliğe, huzura ihtiyacı vardır." dedi.

Kamalak, partisinin Giresun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, küresel emperyalist ülkelerin bir bütün halinde Türkiyeyi bölüp parçalama, netice itibarıyla büyük İsrail devletinin kurulması mücadelesi verdiğini ifade etti.

Güneydoğu'da yaşananların Türkiye'yi bölme, parçalama çabası olduğunu belirten Kamalak, şöyle devam etti:

"O şehir savaşları boşuna yapılmıyor. Bunu durdurmamız lazım. Hepimize sorumluluk düşüyor. Sizlere de bizlere de aziz milletimize de. Osmanlıyı yıkmak isteyenler onu gizli gizli yapıyorlardı. Şimdi adamlar açıkça söylüyor. Endişeleri, korkuları yok. Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) bunun resmi belgesidir.

Biz yıkılmış olan binamızı yeniden tesis etmek durumundayız. Kendi birliğimizi yeniden tesis etmek durumundayız. Bu Osmanlı birliğidir. 20 milyon metrekareye hükmediyordu ecdadımız. Şu an bir bahçe mesafesinde yer çevirmişiz, şimdi de onu elimize almaya çalışıyorlar."

Kamalak, bugün Türkiye ve İslam coğrafyasının çok zor bir süreçten geçtiğini, en önemli gündem maddesinin terör olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Adam öldürmekle terör bitmez. Gerekli tedbirler bir bütün halinde alınmalı. Emniyet tedbirleri tam olarak alınmalıdır. Bu ülkenin masum insanlarına silah çekenler etkisiz hale getirilecektir ama bu yetmez tek başına. Mutlaka eğitim sistemi gözden geçirilmelidir. Milli bünyeye uygun bir eğitim sistemi kurulmalıdır. Oralara mutlaka devlet yatırım götürmelidir. İşsizlik oralarda had safhada. Yetmez, yine mali tedbirlere başvurulmalı. Vergiler belli süre ertelenmeli, belli süre vergi alınmamalı. Diplomatik faaliyetler mutlaka devreye sokulmalıdır."

Türkiye'nin kavgaya değil, barışa, kardeşliğe ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Kamalak, "Türkiye'de insanlarımız birbirleriyle mücadele ediyor. Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki hayır bu millet birbiriyle çatışmamalıdır. Bu milletin çatışmaya kavgaya değil, barışa, kardeşliğe, huzura ihtiyacı vardır. Bunun için diyoruz ki evde barış, sokakta barış, caddede barış, her şeyden önce Mecliste barış. Çünkü eğer Mecliste milletvekilleri birbirleriyle barışmayacak olursa ülke sürekli gerilir. Geriliyor da zaten." dedi.

Kamalak, Türkiye Almanya ilişkilerine de değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir hafta önce kendileri uğruna bir imparatorluğu feda ettiğimiz Almanya, bizi suçların en ağırı ile itham etti. Ne diyor, soykırım. Katil falan değil, daha ağır. Bunu da çocuklarına ders kitaplarında okutacaklar. Biz ne yaptık buna karşı? Tepkimiz ne oldu? İncirlik'te üs veriyoruz. Almanya'ya üs kurma imkanı veriyoruz. Almanya acaba oradan kaldırdığı uçaklarla kimi vuracak? Cevaplandırılması gereken soru bu. Müslümanı vuracak. Bu kabul edilemez bir durum. Biz aslında İncirlik'i bütünüyle boşaltmalıyız. İktidara gelirsek bunu yapacağız. Allah lütfeder, aziz milletimiz de destek verirse bu ehli küffarı İslam coğrafyasında silip atmamız lazım."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.