Saadet Partisi, Göksun adayını çekti

Saadet Partisi, Göksun adayını çekti

Numan Kurtulmuş Yazıcıoğlu'nun son miting yaptığı Göksun adayını geri çektiklerini açıkladı

Saadet Partisi (SP) Lideri Numan Kurtulmuş, "Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun son miting yaptığı Göksun ilçesindeki adayımızı geri çektik." dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları çerçevesinde Konya'ya geldi. İlk olarak partililerle birlikte Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden Numan Kurtulmuş, daha sonra müze yanında bulunan Sultan Selimiye Camii'nde Cuma Namazı'nı kıldı. Genel başkan daha sonra vatandaşlarla birlikte yürüyerek Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı binasına geçti. Burada çok sayıda partili tarafından karşılanan Kurtulmuş, bir basın toplantısı düzenledi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Numan Kurtulmuş, bu nedenle Konya mitingini iptal ettiklerini söyledi. Kazının hemen ardından kriz masasında yapılan çalışmaları yerinde görmek için alana gittiklerin aktaran Kurtulmuş, burada Yazıcıoğlu'nun ailesini ziyarette bulunduklarını söyledi.

Millet olarak çok büyük üzüntü içerisinde olduklarını söyleyen Kurtulmuş, "Muhsin Yazıcıoğlu; sağlam karakterli, inançlı, adam gibi adamdı. Dualarımız son ana kadar bir sevinçli haber duymaktır. Ortada çok açık bir teknolojik açık var. Arama kurtarma çalışmalarının bu kadar uzaması kabul edilebilir bir şey değildir. Hava şartları elverişli olamayabilir ama günümüz teknolojisiyle şimdiye kadar enkazın bulunması gerekiyordu. Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye'deki siyasi çalışmalarıyla örnek birisiydi. Millet için ortaya koyduğu fedakarlığa bir saygı göstergesi olarak, son miting yaptığı yer olan Göksun ilçesinde Saadet Partisi'nin adayını geri çektik. Bunu bize teklif eden Göksün ilçesi Belediye Başkanı Fatih Akmaz ve İlçe Başkanı Ali Arslan'na bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum."

Kurtulmuş, bir daha Türkiye'de böyle bir olayın yaşanmamasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :