Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığında toplantı yaptı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığında toplantı yaptı.

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı:- "Bakmayın siz hemen her fırsatta masanın etkisini kırmak ve algısını zedelemek için oyun kurmaya çalışan iktidar hamlelerine. Altılı masa, aslında 'akıllı masa'dır. Bir ortak aklın masasıdır"

İSTANBUL (AA) - Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, "Bakmayın siz hemen her fırsatta masanın etkisini kırmak ve algısını zedelemek için oyun kurmaya çalışan iktidar hamlelerine. Altılı masa, aslında 'akıllı masa'dır. Bir ortak aklın masasıdır." dedi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan Yazıcı, bugün burada seçimlere hazırlık toplantısını yapmak üzere İstanbul Teşkilatı olarak bir araya geldiklerini söyledi.

Bir seçim arifesinde daha bir ve beraber olduklarını anlatan Yazıcı, "Yine hep birlikte kollarımızı sıvıyoruz. Seçime doğru giderken burada ülkemizin adına en anlamlı birlikteliği oluşturmuş bulunmaktayız. Bizler insanımızın güzel yarınlarını kurmaya olan inancımızı ve kararlılığımızı bir kez daha yinelemek için bu salondayız." diye konuştu.

Yazıcı, kardeşliği seçerek huzurlu yarınlara doğru yürüdüklerini anlatarak, "Bizler adaleti seçenleriz, adil devlete yürüyoruz. Bizler bereketi seçenleriz, adil paylaşıma yürüyoruz. Bizler insan onurunu seçenleriz, insanca yaşama yürüyoruz. " dedi.

Emaneti devralacak kadrolar olarak toplumun farklı kesimleriyle muhalefetin paydaşlarıyla diyalog kanallarını geliştirdiklerini belirten Yazıcı, böylece topyekun seçimlere hazırlanıp milletin ortak zaferi için çalıştıklarını ifade etti.

Yazıcı, içinde bulundukları altılı masadaki partiler ve genel başkanları ile ülke geleceği için çalışacaklarını anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Anayasal reformdan ekonomik kurtuluş reçetesine kadar her konuda ortak çözüm arayışındayız. Unutulmamalı ki bu masa, alelade bir toplanma alanı değildir, altılı masa kıymetlidir. Kıymetini de Saadet Partimizden, söylemlerimizden, siz kıymetli teşkilat mensuplarımızdan almaktadır. Bu masa, yarım asra aşkın süredir dillendirdiğimiz Milli Görüş ideallerinin orada da temsil edileceği için kıymetlidir. Bakmayın siz hemen her fırsatta masanın etkisini kırmak ve algısını zedelemek için oyun kurmaya çalışan iktidar hamlelerine, altılı masa, aslında 'akıllı masa'dır. Bir ortak aklın masasıdır. Altılı masa değerlidir. Bizim için değerini de genel başkanımızdan, bilge liderimiz Temel Karamollaoğlu'ndan almaktadır."

Açılış konuşmasının ardından program basına kapalı devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.