Saadet partisinde neler oluyor?

Saadet partisinde neler oluyor?

Genç Milli Görüşçüler den bildiri üstüne bildiri...

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'in vefatından bu yana bi türlü taşların yerine oturtulamadığı Saadet Partisi'nde kazanlar adeta kaynıyor.
 
Parti'nin gidişatından memnun olmayan genç Saadet Partililer zehir zemberek bir bildiri yayınladı.
 
Milli Görüşçü gençler tarafından internet aleminde faaliyet gösteren etkili mail gruplardan olan 'GençlikGeliyor' adlı mail grubu ; " Yıllarca hakk'ın hakim olması adına mücadele vermiş bir islami siyasal hareketin, bazı sorumsuz kişilere bırakalarak kaderine terkedilemiyeceği bilinmelidir." diyerek,erbakan ailesi ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 'nu topa tuttu.
 
Sert ifadelerin yer aldığı bildiride ayrıca Milli Görüş davasına gönül vermiş tüm gençlere çağrıda bulunuldu.
 
İŞTE O BİLDİRİ ;
 
Türkiye'nin 40 yılına damgasına vuran, 1969 yılında ömrünü hakk'ın hakim olması adına islama adayan muheterem Necmeddin Erbakan hoca tarafından kurulan Milli Görüş Hareketi, hocanın vefatının 1. yılından sonra adeta öksüz kaldı.
 
Muhterem Necmeddin Erbakan hoca'nın dava arkadaşları olarak bilinen; Oğuzhan Asıltürk,Şevket Kazan,Recai Kutan,Yasin Hatipoğlu,Ahmet Tekdal,Temel Karamollaoğlu ve aile efradının, hocanın bırakmış olduğu emaneti tam olarak taşıyamadıkları aşikardır.
 
Yıllarca hakk'ın hakim olması adına mücadele vermiş bir islami siyasal hareketin, bazı sorumsuz kişilere bırakalarak kaderine terkedilemiyeceği bilinmelidir.
 
Hak davanın selameti adına, yıllarca bu hak davaya gönül vermiş tüm genç MilliGörüşçü kardeşlerimizi muhterem Necmeddin Erbakan hocamızın davasına sahiplenmeye davet ediyoruz.

taiyamadilar.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum