Saadet’in iftar sofrasına büyük katılım

Saadet’in iftar sofrasına büyük katılım

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel iftar yemeği, bugün Yeşilköy WOW Otel'de Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirilecek.

Saadet’in iftar sofrasına büyük katılım bekleniyor

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel iftar yemeği, bugün Yeşilköy WOW Otel'de Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Önceki yıllara göre daha yüksek bir katılımla yapılacak iftar programına, Kurtulmuş'un yanı sıra, başkonsoloslar, sivil toplum kuruluşları ile iş dünyasından temsilciler, genel başkan yardımcıları, GİK üyeleri, çevre il başkanları ve 1500'ün üzerinde misafir katılacak.

KARDEŞ PAKİSTAN’DAN ANLAMLI MİSAFİR

Birçok ülke başkonsolosunun katılacağı iftar programına, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Yousof Juraıd da katılarak Pakistan'da meydana gelen ve 1400 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketiyle ilgili bir konuşma yapacak.

YABANCI TEMSİLCİLER, STK’LAR, GAZETECİLER…

İftar programına katılacak bazı yabancı temsilciler, STK, temsilcileri ve gazeteciler şöyle: İran Başkonsolosu Mahmoud HEIDAI, Pakistan Başkonsolosu Yousof JURAID, Bosna Başkonsolosu Brane PECANAC, Irak Başkonsolosu Ahmed Al KAMALY, Sudan Konsolosu Adil Bashir HASSAN, İHH Genel Başkanı Bülent YILDIRIM, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani ALTUN, İslami Araştırmalar Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali ÖZEK, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Av. Necati CEYLAN, ASKON Genel Başkanı Mustafa KOCA, Senabil Vakfı Başkanı Nurettin YILDIZ ile medya camiasından Ali BULAÇ, Nuh ALBAYRAK, Necdet KUTSAL, Mustafa KARAHASANOĞLU, Sibel ERASLAN, Metin MUTANOĞLU, Ömer Yüksel ÖZEK.

ERBAKAN VE KUTAN DA DAVETLİ

İftara 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile Saadet Partisi Onursal Genel Başkanı Recai Kutan da davetli.  Ancak, Erbakan’ın aynı gün Kocaeli Teşkilatının iftarında olacağı için iftarda bulunamayacak.

 

Kurtulmuş, referandum konusunda açıklamalarda bulunacak

Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, iftarda yapacağı konuşmada, 12 Eylül referandumuna dair partisinin görüşlerini, kampanyada kullanılacak sloganları ve yapılacak mitinglerin tarih ve yerlerini de ilan edecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :