Saadetin Mitinginde Sürpriz vardı

Saadetin Mitinginde Sürpriz vardı

Saadet Partisi Çağlayan meydanında adeta gövde gösterisi yaptı. En büyük sürhriz ise Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan oldu. Erbakan meydanı tıklım tıklım dolduran kalabalığa seslendi. Erbakan, önemli uyarılarda bulundu.

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, "Mücahit Erbakan" sloganları arasında bir konuşma yaptı..

"Esselamünaleyküm" diyerek konuşmasına başlayan Milli Görüş lideri, şunları söyledi:

"Bir hafta sonra bir dönüm noktasıdır. Bu tarihi seçimde koşup burada hep beraber coşmaya mecburduk, bu tarihi vazifemizi yapıyoruz. İlk vazifemiz şükür etmektir. Bizi inançlı milli görüşçü kardeşlerimizle bir araya getirdiği için. Bu saydığım nimetlerin hepsi için sonsuz şükürler ediyoruz."

"29 Mart seçimi bir dönüm noktasıdır. Dünyanın durumu nasıldır. Cenab-ı Allah böyle muhteşem bir kainat yaratması lazımdı yarattı. İnsan denen müökemmel varlık yaratması gerekiyordu yarattı. Hakkın ve batılın olması gerekiyordu onu da yarattı ve kıyamete kadar devam edecektir bu. Hak her8 zaman haktır. Batıl dün de, bugün de,  yarın da yanlıştır. Saadet bütün insanlığın mutluluğuna hizmet etmiştir. Allah bir de batılı yaratmış, bir merkez yönetilir. O da Siyonizm'dir. Bunları bilmemiz gerekiyor. Bileceğiz ve bilmeyenlere öğreteceğiz."

"1990'a kadar sağcı solcu vardı. Ondan sonra Sovyetler yıkılınca Milli Görüşçü müsün işbirlikçi mi diye ayrıldı insanlar. En büyük tehlike olarak Milli Görüş'ü gördü Siyonizm. Bunlar varken dünyaya hakim olamayız Refah Partisi'ni bölmeliyiz dediler ve 28 Şubat'ı yaşadık. Bugüne böyle geldik"

"29 mart seçimleri bir dönüm noktasıdır. İşbirlikçi görüşlere itibar etmeyelim. Milletimiz bu sayede tarihteki şerefli yerini alacak. Diğer partiler işbirlikçidirler. Onları kullanıyorlar. Sayın Ecevit'in meclis zabıtlarına geçmiş bir tarihi sözü vardı. Bunlar gericidir dediler, koalisyon kurduk 3 aydır çalışıyoruz. Akıl için bu kadar uyumlu çalışılır ancak. Bİr insan hem muhafazakar insan ilerici olamaz sözü tarihi bir hatadır dedi ve bu sözü tutanaklara geçirdi. AKP'nin bir inanan insanların sorunlarını çözmemesi gibi bir takım hatalarına beni ortak etmeyin."

"AKP yöneticileri başta olmak üzere bütün kadro yıllarca beraber çalıştığımız kardeyşlerimizdir. Ben şahısları tenkit etmiyorum, politikalarını tenkit ediyorum. Bunları kızgınlıktan değil şefkatten söylüyorum. Hatalarını görsünler diye söylüyorum. ABD'nin literliğini dünya için fırsat olarak görüyorlar. Şu Irak'taki vahşete bakın. Bu yol yanlış yoldur. Bak getirdin arabayı toslattın. Saadet Partisi başka diğerleri başka. Neden, çünkü Saadet Partisi diğerlerinden çok farklıdır. Temelden farklıdır. Özü farklıdır. 7 fark: SP Milil Görüş partisidir ötekiler işbirlikçidir. SP adil düzeni kurmayı hedeflemiştir. SP yeniden büyük Türkiye'yi kurmayı amaçlamıştır. Saadet Partisi yeni bir dünya kurmayı ve onun öncüsü olmayı amaçlamıştır. Saadet Partisi milletimizin kendisidir. Kendi görüşüdür, ötekiler batı taklitçisidirler. Sultan Fatih ne solcuydu ne liberaldi. Neydi, bal gibi milli görüşçüydü. Milli Görüş maneviyatçıdır. Diğerlerinin tarihi belli değildir. Sorsanız söyleyemez."

"Öteki partilere inancın ne diye sorarsan söyleyemez. Kökü yok kökü. Vursan küt diye düşer. İstiklal Savaşını yaptığımız zaman bir anlaşmayla huzura kavuşmak istedik. Lozanla başladık. Ama Fransa ve İngiltere imzalamadı. İsmet İnönü'nün danışmanı gidip dedi ki hahamlar heyetinin kararını size iletmeye geldim. Sizi takdir ediyorum dedi. Siz diyorsunuz ki biz bu savaşı Büyük İsrail'i kurmak için yaptık. Haklısınız. Ben Haham'ım size hayranım ama bizim meclisimiz bu isteklerin yanında aklımızı da kullanıyoruz. Harple bunları alamıyorsunuz çünkü bunların imanı var. Bunları yenemiyorsunuz. Biz planı değiştirdik. Bunları harpla almayacağız. Yumuşak lokma doktrinini uygulayacağız. 80 Yıldır bu doktrinini uygulamaya çalışıyorlar. Şimdi bize aldatıyorlar. Siz milletin en şerefli evlatlarısınız yanlış yapmayın."

"Başbakan işsizliği savunuyor. İşsizlik her zaman vardı diyor. Evet ama sen geldin işsizlik daha da atttı. Kredi kartı borçluları inim inim inliyor. Millet borca esir olmuş, dinimizden uzaklaşması için her türlü faaliyet yapılıyor. BU gerçekleri lafla örtmek mümkün değildir. Bu gidişle Türkiye kendisini kurtaramaz ve adım adım İsrail'e vilayet olmaya gider. Bu ne şuursuzluk ya.Saadet Partisi'ne oy vermeye mecburuz. Onu bırakıp da gidip işbirlikçilere oy veremeyiz."

"Gelecek hafta nekadar mühim biliyor musunuz?  Eğer uzun bir çubuğunuz olursa ve sabit de bir noktanız varsa ağır cismi yerinden oynatabilirsiniz. Sabit nokta Türkiye'dir Saadet de kaldıraçtır. 29 Mart'ta dünyayı yerinden oynatacağız. Oyumuzu aldanarak işbirlikçilere değil Saadet Partisi'ne vereceğiz. Bu sebeple Saadet Partisi laf söylemiyor. Aynı devrimleri yeniden yapacak. Önce görev anlayışında görev yaptık. Biz geldik hizmet esas olmaya başladı. Halkla ilişkilerde beyaz masaları kurduk. Hizmet sahalarını genişlettik. Önümüzdeki hafta yeniden geleceğiz inşallah. Hiç boşuna uğraşmayın Türkiye aslına dönüyor. İşsizlik korkunç bir hal aldı. Durun kardeşlerim ileri gitmeyin bu yol çıkmaz yol. Bu anlayışla Türkiye'nin meselelerini çözemezsiniz. Bir an evvel geliniz Milli Görüş'e geri dönünüz. Bu seçimde millet olarak milletimizi bu güncel yanılgıdan kurtaracağız. Yeniden büyük Türkiye olacağız."

Etiketler :