Saadet'te yeni bir kriz kapıda!

Saadet'te yeni bir kriz kapıda!

Saadet'te yeni kriz kapıda mı? Partinin ağır toplarından Temel Karamollaoğlu kongre çalışmalarının başladığını söyledi.

Saadet Partisi'nin ağır toplarından eski Sivas milletvekili ve eski Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni bir kongre hazırlığının başladığını söyledi.

11 Temmuz'da yapılan olağan genel kurulda Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın hazırladığı listeye karşı Numan Kurtulmuş, kendi listesini çıkarmış ve üçüncü turda genel başkan seçilmişti. Erbakan'ın listesinde olan Temel Karamollaoğlu ve Osman Seçilmiş yönetim dışı kalırken Numan Kurtulmuş'un listesinden Musa Demirci ve Mukadder Başeğmez parti yönetimine girmişti. Ancak mevcut yönetime olağan üstü genel kurul çağrısı yapan 'Ak saçlılar' kongreye gitmek için imza toplamak dahil her yolu devreye koymaya hazırlanıyordu.

Karşılıklı açıklamalardan sonra ise her iki taraf medyaya açıklama yapmamayı tercih ediyor. Liste dışı kalan ve yıllardır Erbakan'ın yanında yer alan eski Sivas Belediye Başkanı ve eski milletvekili Temel Karamollaoğlu da açıklama yapmayacağını belirtti. Karamollaoğlu, konuyla ilgili beyanat vermeyeceğini belirterek, sadece olağan üstü bir kongre sürecinin başladığını söylemekle yetindi. Yeni bir kongrenin hazırlıklarının sürdüğünü belirten Karamollaoğlu, "İnşallah yakın zamanda yeni bir kongre yapacağız ve her şey olması gerektiği gibi olacak." dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :