SAADET’TEN İSTANBUL’A İDDİALI LİSTE

SAADET’TEN İSTANBUL’A İDDİALI LİSTE

Seçimlerin anahtar partisi Saadet Partisi, güçlü milletvekili adaylarıyla İstanbul’da oldukça iddialı.

Son dönemlerde adından oldukça söz ettiren, seçimlerde de büyük bir sürpriz yapması beklenen Saadet Partisi, İstanbul’da iddialı adaylarla sahaya çıktı.
 
İstanbul 1. Bölgede ilk sırada “İstanbul’un Ağabeyi” olarak bilinen Dr. Abdullah Sevim’i aday gösteren Saadet Partisi, 2. Sırada ise Üsküdar’da 10 yıl belediye başkanlığı yapan ve “Efsane Başkan” olarak anılan Yılmaz Bayat’ı aday gösterdi. Bayat girdiği son belediye seçiminde 63 bin gibi çok yüksek bir oya erişmişti.
 
İstanbul 2. Bölgede ise partinin bir süre İstanbul İl Başkanlığını da yürüten Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ön plana çıkan ilk isim. Listede genç ve başarılı bir isim daha özellikle göze çarpıyor: Bilal Ay. Ay, Gençlerin uyuşturucu başta olmak üzere her türlü bağımlılığa karşı mücadele eden Temiz Toplum Derneği’nin de genel başkanı. Ayrıca Bilal Ay, daha önce partisinin Gaziosmanpaşa adayı olmuş ve 40 bine yakın oy alarak, bölgesinde ne kadar çok sevildiğini göstermişti.
 
İstanbul 3. Bölgede ise eski bir Refah Partili Altan Tan göze çarpıyor. Güneydoğulu nüfusun çok yoğun olduğu İstanbul 3. Bölgede, Tan’ın adaylığının Saadet Partisi’ne çok büyük oy kazandıracağı düşünülüyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’in de bölgeden aday olması partinin bölgeye verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum