Saadet’ten sünnet şöleni

Saadet’ten sünnet şöleni

Bağcılar Yüzyıl Mahalle Teşkilatı’nın organize ettiği ve 100 çocuğun sünnet ettirildiği şölen Kayırlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan’ın da katıldığı sünnet şöleninde delikanlılığa ilk adımlarını atan çocukların sünnet kıyafetleri de mahalle teşkilatı tarafından giydirildi.

Çocukların aileleriyle birlikte katıldığı sünnet şöleninde, aileler çocuklarının delikanlılığa ilk adımı atmalarının mutluluğunu yaşadılar. Çocuklara yönelik çeşitli eğlence ve gösterilerin de yapıldığı şölende, İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, sünnet olan çocuklara tek tek hediyelerini verdi.

Yüzyıl Mahalle Başkanı Sadık Karabıyık,  mahalle olarak 100 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Biz, 100 çocuğumuzu, ailelerine hiçbir  masraf yüklemeden, sünnet kıyafetlerine ve hediyelerine varıncaya kadar kendimiz karşılayarak sünnet ettirdik. Çocuklarımızın sünnetleri İstanbul Tıp Merkezi’nde tamamen modern şartlarda gerçekleşti. Mahalle olarak sünnet şölenimizi geleneksel hala getirme arzusundayız” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :