Saadet'ten Ülke Çapında Yürüyüşler

Saadet'ten Ülke Çapında Yürüyüşler

Saadet Partisi Genel Başkanı Porf. Dr. Mustafa Kamalak patriotların gelmemesi için ülke çapında yürüyüşler düzenleyeceklerini açıkladı...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Patriot füzelerinin kullanımı için Türkiye'ye 10 bin civarında askerin geleceğini belirterek, "Bu askerlerin masraflarını Türkiye karşılayacaktır. Patriot füzelerinin maliyetini Türkiye ödeyecektir. Bu füzeler ateşlenecek olursa her halükarda hedefte Müslümanlar olacaktır" dedi.
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Türkiye'ye konuşlandırılacak olan Patriot füzelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kamalak, Türkiye'nin 28 yerinde NATO üssünün olduğunu hatırlatarak, Malatya'ya füze kalkanının yerleştirilmesiyle bu sayınının 29'a çıktığını dile getirdi. Kamalak, Kahramanmaraş, Adana ve Gaziantep'e Patriot füzelerinin yerleştirilmek üzere olduğunu hatırlattı. Şu an Suriye sınırlarına savaş araçlarının dizilmek üzere olduğunu belirten Kamalak, "Kiminle savaşıyoruz, kiminle savaşacağız? Biz diyoruz ki, Haçlı Savaşları modern bir biçimde devam etmektedir. Milletimizin uyanık olması lazım" dedi.

Büyük Orta Doğu Projesi'yle 22 ülkenin haritasının değiştirileceğini söyleyen Kamalak, haritası değiştirilecek olan 22 ülkeden birisinin de Türkiye olduğunu belirtti. Patriot füzelerinin kullanımı için Türkiye'ye 10 bin civarında askerin geleceğini söyleyen Kamalak, "Bu askerlerin masraflarını Türkiye karşılayacaktır. Patriot füzelerinin maliyetini Türkiye ödeyecektir. Bu füzeler ateşlenecek olursa her halükarda hedefte Müslümanlar olacaktır" diye konuştu.

Kamalak, 20 Ocak'ta 'Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz' sloganıyla Hatay'da miting düzenleyeceklerini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.