Sabah namazını kıl, Filistin'i kurtar

Sabah namazını kıl, Filistin'i kurtar

Peres'in Yahudilerden isteği Müslüman gençleri harekete geçirdi…

Samet Doğan'ın haberi:

Filistin'in özgürlük mücadelesine katkı sağlamak için gençler ilginç bir atılımda bulundular. İnternet üzerinden Filistin'e destek olabilmenin yolunu açan gençler, “Sabah namazını kıl, Filistin'i kurtar” sloganıyla yola çıktılar. Peki, namaz kılmakla Filistin nasıl kurtulacak. İşte cevabı:

YAHUDİLERİN FACEBOOK OYUNU BOŞA ÇIKACAK

Geçtiğimiz yıl Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile görüşen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in Yahudilerden bu siteyi kullanarak İsrail menfaatleri için kampanyalar düzenlemelerini istemesine karşı Müslüman gençler de harekete geçti.

GENÇLER TEK FİKİRDE BİRLEŞİYOR: NAMAZ VE DUA

Sohbet ve tanışma sayfası Facebook'u kullanarak Filistin'e destek olmak isteyen Müslüman gençler, ilginç bir atılımda bulundular. Şimdiden 100 bin üyeye ulaşan sayfa, ayrıca gençleri namaza ve duaya yönlendiriyor.

SABAH NAMAZINI KILDIĞIMIZDA FİLİSTİN KURTULACAK

Başlangıcından buyana binlerce genç her gün sabah namazına kalkıyor ve Filistin'in Yahudilerin elinden kurtulması için dua ediyor. Bu çalışmanın ardından, Filistin'in Yahudilerin elinden bu şekilde kurtulabileceğine inan gençlerin sayısı da gittikçe artıyor.

CUMA NAMAZINDAKİ KALABALIK SABAH NAMAZINDA DA TOPLANMALI

Kurulan gurubun ana sayfasında, namaz kılmakla Filistin'in kurtulacağı şöyle iddia ediliyor: İsrail'in eski liderlerinden Golda Meir'e bir İsrail askeri, Peygamber efendimizin “Siz Yahudilerle muhakkak savaşacaksınız! Harp o kadar şiddetli olacaktır ki, hatta taş. Ey Müslüman şu arkamdaki Yahudi'dir! Gen onu öldür! diyecektir.” hadisini sorar. Askerin Meir'den aldığı cevap çok ilginçtir: “Evet bu cümleler Tevrat'ta da vardır. Ancak Müslümanlarda bugün bunu göremiyorum. Cuma namazındaki kalabalığı sabah namazında da sağlayamazlarsa bunu başaramayacaklardır.”

ZAFER SABAH NAMAZIYLA GELECEK

Bu cümlelerden etkilenen binlerce genç, gelecek günlerde bizlere lütfedilecek zaferin, namazda sağladığımız birliktelikle olabileceğine inanarak, her gün ayrı ayrı ülkelerde kıldıkları sabah namazında birleşiyorlar.

MESCİTLERDEN ZAFERE

Gurubu kuran gençler, sayıları binlere ulaşan üyelere şöyle sesleniyorlar: “Sevgili arkadaşlar, gelin hep birlikte sabah namazında Allah'a yönelelim. Sabah namazı öyle bir şeydir ki, hiçbir kimse onu ifa etmeden huzuruna ulaşamaz. Biz gençler mescitlerimizi boş bırakmayalım. Hep birlikte mescitlerden zafere yürüyelim.”

SANAL ÂLEMDEN GERÇEK HAYATA

Ayrıca gurup üyeleri burada başlattıkları “Sabah namazını kıl, Filistin'i kurtar” atılımının sanal alemden gerçek hayata da aktarılması için çalışmalar başlatarak, çevresinde bulunanları sabah namazını kılmaya davet ediyorlar.

YAHUDİLER, FACEBOOK'U FACEISRAIL'E ÇEVİRMİŞLERDİ

Geçtiğimiz yıl Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile görüşen ve Yahudilerden bu siteyi kullanarak İsrail menfaatleri için kampanyalar düzenlemelerini isteyen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in çağrısı kabul görmüş ve Facebook, şimdiye kadar Suriye toprağı olarak listelediği işgal altındaki Golan Tepelerini buraya yerleştirilen Yahudilerin tepkisi üzerine İsrail toprağı olarak listelemeye başlamıştı.
HaberVaktim

Etiketler :