Sabih Kanadoğlu'nun seçim hedefi

Sabih Kanadoğlu'nun seçim hedefi

Sabih Kanadoğlu, Ümit Zileli ve Müjdat Gezen'in de katıldığı panelde seçim hedefini açıkladı

İstanbul Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda Memleket Sevdalıları Derneği'nin düzenlediği foruma 2011 seçimleri için ilginç öneriler damgasını vurdu. Ümit Zileli ve Müjdat Gezen'in de katıldığı paneldeSabih Kanadoğluseçim hedefini açıkladı.

"AK PARTİ 330 SANDALYEYE ULAŞMASIN"

12 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kanadoğlu'nun çizdiği karamsar tabloya göre kritik sınır 330 ve 'önemli olan' anayasa değişikliği. Sabih Kanadoğlu'nun "12 eylül benzetmesi" ise bu kadar da olmaz dedirtiyor. İzleyin.



"Eğer bu iktidar aynı biçimde devam edecek ise bizi bekleyen tehlike çok kısa bir süre içerisinde yeni bir halk oylaması olacaktır. Çünkü hedefleri zaten 330'du. 367'nin olmadığı yüzde 47 bile olmadığı ortada. Ama aldıkları bu yüzde 58 ile sonuç kendileri için bir hedef çizmeyi mümkün kıldı. Eğer 330'u alırlarsa getirecekleri heranayasa değişikliğimutlaka ve mutlaka halk oylamasına gidecektir. Ve halk oylaması artık daha değişik şartlar içinde yapılacaktır. Yani12 eylülşartlarından daha beter bir koşullar içerisinde yapılacaktır."


SAMANYOLUHABER.COM

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum