Sabiha Gökçende Sürpriz Paket

Sabiha Gökçende Sürpriz Paket

Sabiha Gökçen'de bulunan bir paketten çıkanlar görenleri şok etti

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki İç Hatlar Terminali önünde akşam saatlerinde bulunan bir paketten 6 adet külçe altın çıktı. Otomobillerine valizlerini yükleyen bir çiftin bıraktığı öne sürülen toplam 18 kilo ağırlığındaki külçelere el koyan polis, şahısların kimliğini belirlemek için terminaldeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde saat 19.00 sıralarında bir kadın ve erkeğin, valizlerini otomobillerine yüklediği sırada yerde bir poşet bıraktığını söyleyen vatandaş polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisin, dikkatlice inceledikten sonra açtığı paketten 6 adet külçe altın çıkması herkesi şaşırttı. İç Hatlar Terminali önündeki taksi durağının yakınında bulunan paketin içinden çıkan 18 kilo ağırlığındaki 6 adet külçe altın, havalimanındaki polis merkezinde emanete alındı.

Terminaldeki kamera kayıtlarını incelemeye alan polis yetkilileri, olayın gerçekleştiği saatte İç Hatlar önünde duran otomobillerin plakalarının ve söz konusu şahısların kimliğinin tespit etmeye çalışıldığını belirtti. Ayrıca bulunan külçe altınların kaçak ya da çalıntı olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :