Sabri'den Emre için şok sözler

Sabri'den Emre için şok sözler

Sabri, derbide yaşadıklarını anlattı. Sabri yaşadıklarını anlatırken Emre'yle ilgili şok bir iddia gündeme getirdi.

Galatasarayfutbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçındaki olaylarda mağdur olanın kendisi olduğunu ifade ederek, ''Emre Belözoğlu bana saha içinde küfür etti, 'Seni öldürürüm' dedi. Mağdur olan benim'' dedi.

Sabri, Galatasaray TV'de yer alan röportajında, Galatasaray-Fenerbahçe maçının sonunda ve içinde yaşanan olaylarla ilgili ''günah keçisi'' ilan edildiğini savunarak, kendisine küfür eden Emre Belözoğlu'nun, ayrıca saha içinde kendisini tehdit ettiğini söyledi.

EMRE'DEN ÖLÜM TEHDİTİ

Sabri, Emre Belözoğlu ile yaşadığı münakaşa ile ilgili olarak da, şunları anlattı:
''Milli takımdan hepimiz arkadaşız. Hiçbir zaman birbirimize karşı terbiyesizliğimiz olmadı. Maç içinde de bunu herkes gördü. Bazı yorumcular mantıklı yorumlar yapmıyorlar. Emre Belözoğlu'yla omuz omuza mücadeleye girdik. Bu mücadelede o düştü kaydı ve reklam panolarına vurdu. Ben gidip onu kaldırmak istedim. Ama o beni geri itip küfür etmeye başladı. Ben şaşırdım ve 'neden bana küfür ediyorsun. Özür dilemeye geldim' dedim. Emre ise bana o dakikadan sonra oyun içinde tehditler savurdu. Ben hiçbir şekilde karşılık vermedim. Benim küfür ettiğimi iddia edenler tamamen yalan söylüyorlar. Benim sadece tek söylediğim kelime 'küfür etme, adam gibi dur' lafıdır. Futbolcu yere düştüğü zaman biri gelip onu yerden kaldırıyorsa o hareketi kasıtlı yapmamıştır.''

''BİRİSİ BENİM İŞLEDİĞİM SUÇU AÇIKLAMALI''

Sabri, ''Emre Belözoğlu ile senin aranda daha önceden yaşanmış bir husumet var mıydı?'' sorusunu ise ''Emre Milli Takım'dan arkadaşımızdır. Ben ona hiçbir zaman saygıda kusur etmedim'' dedi.

Emre'nin kendisini üç gün önce açılışa davet ettiğini hatırlatan Sabri Sarıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Emre Belözoğlu aradı, 'Sabri de gelebilir mi?' dedi ve biz de kalktık onun akrabasının açılışına gittik. Düğününe davet etti, oraya gittim. Saha içinde rekabet ederiz, maç içindeki rekabetin de dostluk seviyesinde olması lazım. Hiçbir zaman öyle bir hareket yapmak istemem ama dediğim gibi, dayanamadım. Böyle olaylar oldu. Yaşanmaması gerekiyordu. Burada mağdur olan birisi varsa o da benim. Saha içinde Sabri Sarıoğlu ne yapmış, bunu hala anlamış değilim. Bu sene alıştık artık, Galatasaray;da kim suçlu dendiğinde herkes Sabri diyor. Federasyon açıklama yapıyor ve beni PFDK'ya sevk ediyor. Birisi çıkıp benim işlediğim suçu açıklamalı. Hangi gerekçeli kararla ben bu kuruma sevk ediliyorum? Bu kararı şaşkınlıkla karşılıyorum.''


Etiketler :