Sacramento Kings Ömer Yurtseven’in Kariyer Rekoruna Rağmen Miami Heat’i Yendi

Sacramento Kings Ömer Yurtseven’in Kariyer Rekoruna Rağmen Miami Heat’i Yendi

Sacramento Kings (16-22) Ömer Yurtseven’in muhteşem oyununa rağmen Miami Heat’i (23-14) kendi sahasında oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda 115-113 yendi.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Sacramento Kings takımında 24 Sayı/6 Ribaunt/6 Asist ile De’Aaron Fox, 26 Sayı/6 Ribaunt/3 Asist ile Buddy Hield ve 18 Sayı/10 Ribaunt ile Damian Jones takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular. Davion Mitchell 12, Harrison Barnes 10 ve Tyrese Haliburton ise 9 sayı ile katkı yaptilar.

Batı Konferansı takımlarıyla üst üste karşılaşacağı 4 maçlık serinin ilk maçına çıkan Miami Heat 5 maç sonra yenildi. Bundan sonra sırasıyla Golden State Warriors, Portland Trail Blazers ve Phoenix Suns müsabakaları var.

Yine ilk 5’te başlayan, yaklaşık 35 dakika sahada kalan ve yine double-double yaparak maçın yıldızı olan Ömer Yurtseven toplamda 22 sayı, 16 ribaunt ve 1 top çalma ile oynadı. 22 sayı Ömer’in çaylak sezonundaki sayı rekoru oldu. Oyun tarzı yakın zamanda basketbolu bırakan Alman oyuncu Dirk Nowitzki’ye benzetildiği için Ömer Faruk Yurtseven için “Türk Nowitzki” de deniyor.

Miami Heat'te Tyler Herro 22 Sayı/5 Ribaunt, Jimmy Butler 21 Sayı/6 Ribaunt/5 Asist, Caleb Martin 15 Sayı/6 Ribaunt, Kyle Lowry ise 14 Sayı/12 Asist ile mücadele etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.