Sadri Şener: Kupa bize verilmezse...

Sadri Şener: Kupa bize verilmezse...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, katıldığı televizyonunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Habertürk'te yayın yapan Teke Tek programında katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu hakkında konuşan Şener, "Emre'ye tavsiyem bir doktora görünmesi. El hareketleriyle yıllardır hakemleri yöneti. Bu sinirle yaşanmaz." dedi ve Didier Zokora ile yaşadıkları olay hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Şener, "Ben hiç zenci olmadım. Zokora'ya söylenen sözlerin ağırlığını bilemem. Ama Zokora bu kadar tepki verdiyse bir nedeni vardır." ifadelerini kullandı.

Basında güçlerinin olmadığın söyleyen Şener, "Basında çok fazla fanatikten öte Fenerbahçeli var. Ben nasıl kiminle savaşayım böyle bir ortamda." diye konuştu.

"Takımı ligden çekmek kola değil" 

Aziz Yıldırım'ın 'Takımı ligden çekerim' sözleri ile ilgili de yorum yapan Şener, "Yapamazlar öyle bir şey. Her isteyen öyle şeyler yapamaz." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe Türkiye'nin önemli bir kulübü. Bir sene şampiyon olamadın, sonraki sene olursun." diyen Şener, "Sen sürekli şampiyonluğua oynayacak güçtesin. Biz bu dengeyi kuracak bir takım değiliz." ifadelerini kullandı.

"Kupa bize verilmezse..."

Takım müzesinde geçtiğimiz sezonun kupasının yerinin hazır olduğunu söyleyen Şener, "Kupa bize verilmezse de altına yazı yazacağım, 'Bu kupanın sahip Trabzonspor'dur ancak şike olayları nedeniyle kupa emaneten Fenerbahçe müzesindedir' diye." sözlerini sarfetti.

Fenerbahçe'nin CAS davasının gösteriş olduğunu söyleyen Şener, "Hava davası. Avukat Dupont'a gittiler. O da UEFA tarafından sevilmeyen bir avukatmış. Koskoca Fenerbahçe kulübü böyle savunulmaz." dedi.

"Demirören 'Kupa sizin' demişti"

Şener, "Demirören 'kupa sizin' dediği için ben de seçimlerde ona oy verdim." derken, kupanın kendilerinde olması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.