Sadri Şener Ne dedi?

Sadri Şener Ne dedi?

Sadri Şener: Bu sezon şampiyon olursak bu başarımız uzun yıllar devam eder.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon şampiyon olmaları halinde bu başarının uzun yıllar devam edeceğini söyledi.

Bordo - mavili kulübün dün yapılan genel kurulunda güven tazeleyen Şener, yaptığı açıklamada, devre arasında teknik heyetin talep ettiği mevkilere takviye yapacaklarını belirtti. Sürekli transfer yaparak da işin götürülemeyeceğini ifade eden Başkan Şener, yeni dönemde altyapıya da el atacaklarını dile getirdi.

Zaman zaman halkın yönetimlerde yeni yüzler görmek istemesi dolayısıyla ekipte bazı değişikliklere ve gençleştirmeye gidildiğini anlatan Şener, "Şu anda elde ettiğimiz bir avantaj var. Ama şampiyonluk yarışında rakiplerimizi de yabana atmamalıyız. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sezon şampiyon olursak bu başarımız uzun yıllar devam eder." ifadesini kullandı.

Başkan Şener, sözleşmesi sona eren oyunculardan Selçuk İnan'ın menajeriyle görüştüklerini de kaydederek, "Antalya kampında bu oyuncumuzla tam olarak anlaşmaya varmak ve devre arasında sözleşme imzalamak istiyoruz." yorumunu yaptı.

 

Etiketler :