Sadri Şener'in sözleri olay olacak

Sadri Şener'in sözleri olay olacak

"Aziz Yıldırım'a en büyük acıyı ben yaşattım, Bursa 5. büyük olamaz, Guti Trabzon'da hava atamaz

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Beşiktaş galibiyeti sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beşiktaş zaferinin ardından Fox Tv'de yayınlanan Gündem futbol programına konuştu. Şener, Bursaspor'un 5. büyük olamayacağını iddia etti. Şampiyon oldukları senelerde kadronun çoğunun Trabzon doğumlu oyunculardan oluştuğunu söyleyen başkan Şener, artık Trabzon'da oyuncu yetişmediğini vurguladı. Örnek olarak Barış Memiş'i gösteren Sadri Şener bu oyuncunun gelecek vaat ettiğini fakat bir türlü istenilen verimi sağlayamayarak kaybolduğuna dikkat çekti.

Trabzon'da hiç kimseye hangi takımlısın diye sorulamayacağını belirten Şener, "Bursaspor'un stadının ikiye bölünmesi halinde stadın yarısı dolacaktır. Trabzon'da bunu kimse başaramaz. Bundan dolayı Bursaspor 5. büyük takım olamaz" dedi.

"BİLGİM DIŞINDA KİMSE BİZDEN OYUNCU ALAMAZ"

Trabzonspor'daki oyuncuların transfer iddialarına da açıklık getiren Sadri Şener, "Benim haberim olmadan kimse oyuncularımızı alamaz. 3 büyük takımın başkanlarıyla aram gayet iyi. Bana büyük saygı duyarlar, bu yüzden de transfer olayları bilgim dışında olamaz" diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM'A EN BÜYÜK ACIYI BEN YAŞATTIM"

Fenerbahçe ile ilgili de ilginç açıklamalar yapan Şener, "Başkan Aziz Yıldırım ile çok iyi bir dostluğum var. Ama geçen sezon Fenerbahçe'ye 2 kupa kaybettiren kulübün başkanı olarak Aziz Yıldırım'a en büyük acıyı ben yaşattım" şeklinde konuştu.

"BAROS'U ALMAK İSTERİM"

Türkiye'de en çok beğendiği oyuncunun Galatasaray'ın çek yıldızı Baros olduğunu vurgulayan Sadri Şener, "Adnan Polat'ın vermesi halinde Baros'u almak isterim. Sezon başında Fenerbahçeli Semih'in transferi için uğraştık. Ama menajerlere Semih'in bonservisi elinde bile olsa, bizle anlaşsa da önce Aziz Yıldırım'ın onayı olan bir kağıt lazım yoksa almayacağımı söyledim" ifadelerini kullandı.

"GUTİ TRABZON'DA HAVA ATAMAZ"

Başkan Sadri Şener, Beşiktaşlı Guti ve Quaresma'nın Trabzon'da oynamasını istemediğini belirterek, "Onlar ancak İstanbul'da yaşarlar burada yaşayamazlar. Guti maça çıkarken büyüklük edasıyla kulübeye gitti. Bunları Trabzon gibi bir yerde yapamaz" dedi.

"YATTARA'YI ANCAK DEVLET ZAPTEDER"

Kaptan Yattara ile ilgili ilginç tespitlerde bulunan Başkan Sadri Şener, Gineli oyuncunun kontrolünün çok zor olduğunu ifade ederek, "Onu ancak devlet zapt eder" diye konuştu. Yattara'nın namaz kıldığı sorusunu ise gülerek yanıtlayan Şener "Yattara'yı hiç camide görmedim" diyerek espiri yaptı

Etiketler :