Şafak Sezer binlerce kişiye tekbir getirtti

Şafak Sezer binlerce kişiye tekbir getirtti

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, İsrail protestosuna katıldı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik askeri operasyonlarını protesto etmek amacıyla vatandaşlar İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplandı. Protesto sonrasında uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti.  

 
  İsrail Devleti’nin Gazze’ye yönelik askeri operasyonlarına tepkiler artarak devam ediyor. Perşembe günü İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde başlayan protestolar kara harekatının 3. gününde de devam etti. Konsolosluk önünde İHH öncülüğünde toplanan grup operasyonu protesto etti. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı öncülüğünden düzenlenen protestoya bir çok vatandaşın yanı sıra sanatçılarda destek verdi. Eyleme oyuncu Şafak Sezer ve şarkıcı Murat Kekili de katıldı. İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın basın açıklamasının ardından gruptan dağılmaları istendi. Uyarılara aldırmayan grup konsolosluk binasının bulunduğu alana girmek istedi. Polis alana girmek isteyen vatandaşlara tazyikli suyla müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Polis ile vatandaşlar arasında arbede yaşanırken, araya yetkililerin girmesiyle gerginlik sona erdi.
 
ŞAFAK SEZER BİNLERCE KİŞİYE TEKBİR GETİRTTİ
 
Ünlü komedyen İsrail’in İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan binlerce vatandaş ile beraber İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.
 
Sabaha kadar süren Gazze protestosunda Şafak Sezer vatandaşlara megafon ile tekbir getirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.