Sağlam görevini bırakıyor mu?

Sağlam görevini bırakıyor mu?

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Kulübü başkanı İbrahim Yazıcı'nın tutuklanmasının ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Sağlam "Yargının kararlarına saygılıyız ama bu insanların suçlu olduğuna inanmıyorum" dedi.

İşte Sağlam'ın konuşmalarından kısa başlıklar;

Yaşadığımız haksızlıklara rağmen ligi 2. bitirip Avrupa Kupası'na katıldık. Şu ana kadar büyük bir mücadele örneği göstererek buralara kadar geldik. Bizim elde ettiğimiz başarıların altında yatan en büyük sebep birlik ve beraberlik içerisinde oluşumuzdur. Yargı sürecine saygılıyım ancak ben başkanımız, ikinci başkanımız ve kulüp müdürümüzün suçsuz olduğuna inanıyorum.


Yaklaşık iki buçuk senedir bu insanlarla beraberim. Bu insanlarla beraber yaşadım ve çalıştım. Dolayısıyla ben bu iki buçuk yıl içerisinde zaten en ufak bir rahatsızlık yaşasaydım kendi kişiliğime ve karakterime uymayacak bir hareket ile karşılaşsaydım ben burada olmazdım.

Olaylarda adı geçen kişiler ile uzun bir süredir beraber çalışıyorum ve hepsinin birbirinden değerli isimler olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ve bu durum kısa süre içerisinde anlaşılacaktır.

Üstüne basa basa söylüyorum; ben Bursa'da olmaktan, Bursaspor'da olmaktan çok mutluyum. bursaspor bizim hayatımızın içine kadar girdi. Bir antrenörün hayal edebileceği mutluluğu ben burada şampiyon olarak yaşadım. Benim için inanılmaz zor bir durum. Burada elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız ve takımımızı başkanımız hala başımızdaymış gibi lige hazırlanmak zorundayız. Umarım başkanımnız başımıza döner ve biz de bir Avrupa takımı yaratırız.

Bir olumsuz durum yaşandığı takdirde de ekip bütünlüğü ve vefa duygusuyla davranıp bu ekibin bir parçası olarak hareket edeceğimizi de herkesin bilmesini isterim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.