Sağlam Son Noktayı Koydu

Sağlam Son Noktayı Koydu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğurul Sağlam, şartlar ne olursa olsun, Bursaspor'dan ayrılmayı 'kesinlikle' düşünmediğini kaydetti.

Ertuğrul Sağlam, talebeleri Mustafa Keçeli ve Bekir Ozan Has'la birlikte Tophane Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen panele katıldı. Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılanan Sağlam, gençlerin sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin, milli takım teknik direktörlüğü için kendisinin de adının geçtiğini hatırlatarak bu konudaki kararını sorması üzerine Sağlam, "Bursa'da olmaktan, Bursaspor'da görev yapmaktan çok mutluyum. Şuanda takımımız da çok iyi bir konumda. Çok da huzurluyuz. Dolayısıyla benim Bursaspor'dan ayrılmamı gerektirecek en ufak bir durum yok. İnsan huzurlu olduğu yeri de terk etmek istemez. Bende istemiyorum açıkçası. Şartlar ne olursa olsun, Bursaspor'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum." diye konuştu.

Bursaspor'un şuanki durumu ve bundan sonraki hedefleri konusunda da bilgi veren Sağlam, geçen hafta 2. olan takımın bu hafta 3. olduğunu, haftaya da yeniden ikinci olabileceğini ifade etti.

SEZON SONUNDA İLK ÜÇ İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ

Devre arasına kadar zirve yarışını sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Ondan sonra başkanımızla, belediye başkanımızla, kentine ileri gelenleriyle oturup neler yapmamız gerekenleri konuşacağız. Belli kesimlerin desteğini isteyeceğiz. Eğer orada bir destek göremezsek, anlayacağız ki 'bu şehir bu kadarmış.' Bunu sezon başında da söylemiştik. Ama eğer devre arasında eğer bu destek yine kısıtlı kalırsa, Bursa camiası oturup olayı ele alıp gelecek adına ona göre bir plan yapmamız lazım. Ama ben hala umutluyum. Destek çok iyi. Ama biz daha farklı kesimlerden destek bekliyoruz. Şuan üçüncü durumdayız. Allah nasip eder de devre sonunda ilk 3 içerisinde olursak, o zaman tabii daha farklı şeyler bekleyeceğiz."

HOCAMIZLA BİRLİKTE HEDEFLERİMİZ DEĞİŞTİ

Bursaspor'un yetenekli oyuncusu Mustafa Keçeli ise, takıma geçen yıl katıldığını hatırlatarak, oyuncular arasındaki arkadaşlığın üst seviyede olduğuna dikkat çekti. Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesiyle birlikte hedeflerinde büyük bir değişiklik olduğunu vurgulayan Keçeli, şöyle devam etti;

"Bu seneki hedefimiz en azından Avrupa kupalarına katılabilmek. Bu ardık lig konumu itibariylemi yoksa Türkiye kupası alarak mı olur bilemiyorum. Biz iki yerde de çok iyi gidiyoruz. Amacımız bunu sezon sonuna kadar taşıyabilmek. Şuna üçüncüyüz. İnşallah sezonu da en kötü burada bitiririz diye düşünüyorum."

Tecrübeli oyuncu Bekir Ozan Has da, takımın başarısının arkadaşlığı daha da pekiştirdiğini ifade ederek, "İnşallah Allah bu düzenimizi bozmaz ve lig sonunda da aynı başarıları gösteririz." dedi.

Etiketler :