Sağlam ' Yeniden Liderliği istiyoruz'

Sağlam ' Yeniden Liderliği istiyoruz'

Ertuğrul Sağlam: Bıraktığımız liderliği tekrar elimize geçirmek istiyoruz.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin 20. haftasında Cuma günü karşılaşacakları Sivasspor'u yenerek, uzun süredir bıraktıkları liderliği geri almak istediklerini söyledi.

Sağlam, Atatürk Stadı'nda taraftarlar önünde gerçekleştirilen antrenman sırasında gazetecilere Sivasspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray maçı öncesi Kenny Miller için taraftarlar önünde imza düzenlediklerini ve çok coşkulu geçtiğini hatırlatan başarılı teknik adam, şöyle konuştu: "O coşku, Galatasaray maçına da yansımıştı. 2-0 gibi net bir skorla yenmiştik. İnşallah aynı coşku bu Cuma gününe de yansır. Uzun zamandır uzak kaldığımız ligin zirvesine tekrar yerleşmek istiyoruz. Karşımızda iyi bir takım olacak. Ara transferde güçlendiler. Küme düşmeme adına çok büyük mücadele ortaya koyan bir takım karşımızda olacak. Dolayısıyla kolay bir maç olmayacak.

Ama biz de hedeflerimiz doğrultusunda ortaya iyi bir mücadele koyup, kazanmak isteyeceğiz. Uzun süredir de bıraktığımız liderliği tekrar elimize geçirmek istiyoruz"

"ATATÜRK STADINDAN KÜFRÜ KALDIRALIM"

Taraftarların desteği bunu yapacaklarını dile getiren Sağlam, yeşil-beyaz sevdalılarından bir ricada bulundu. Özellikle küfrün Atatürk Stadı'ndan kaldırılmasını isteyen genç çalıştırıcı, "Onlardan bir isteğimiz de, şampiyon takımın şampiyon taraftarı gibi davranıp küfürsüz bir şekilde takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Çünkü stadyuma çocuklar ve bayanlar geliyor. Küfrü bizim sahamızdan kaldıralım. Küfrü, şiddeti ortadan kaldırıp Türkiye'nin örnek taraftarı olmalarını bekliyorum." diye konuştu.

"KİM İYİ OYNARSA, O FORMA GİYECEK"

Sağlam, bir gazetecini, 'Transferlerle kadro derinliği oluştu. Kadro kurmakta nasıl bir yol izleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna ise, "Kim iyi ise ona formayı veriyoruz. Bundan sonraki dönemde de herkes daha iyi olmak zorunda olacak. Bu bizim için bir avantaj olabilir."

Oyun sisteminin değişip değişmeyeceği yönündeki soruya ise Sağlam, "Oyun sistemimiz değişmeyecek. Maça göre, duruma göre aynı sistemle devam edeceğiz." dedi.

 

Etiketler :