Sağlam'dan Milli takım sitemi!

Sağlam'dan Milli takım sitemi!

Ertuğrul Sağlam, Türkiye Kupası'nın sahibi olmak istediklerini kaydederken, milli takımlar teknik direktörü olarak adının anılmasını yorumladı, sitemde bulundu..

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı iyi bir konumda bitirdikten sonra, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacakları grup maçlarına odaklandıklarını söyledi.
Kupa maçına iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini, bunu da başardıklarını ifade eden Sağlam şöyle konuştu:
''Türkiye Kupası'nın sahibi olmak istiyoruz. Avrupa'ya gidebilmenin en kestirme yolu buradan geçiyor. Giresunspor'un, sahasında çok etkili olabilen ve taraftarının desteğiyle Süper Lig'deki tüm takımlara zorlu bir deplasman olabilecek takım kadrosu ve atmosferi var. Maçı bizim adımıza daha rahat hale getirebilecek skor avantajını oyunun daha ilk dakikalarında yakaladık. Maçı kopartacak pozisyonları değerlendiremeyince, oyunu işkence haline getirdik. Hakemin verdiği kararlarda kendi oyuncularımızın da hataları tabii ki var. Oyuncumuz, Şenol'u itti ama kırmızı kart çok ağırdı. O pozisyonda kırmızı kart çıkarıyorsan maç içerisinde 35 adet kırmızı göstermen lazım.''

Sağlam, bir gazetecinin ''Milli takımlar teknik direktörü olarak isminiz geçiyor'' yönündeki sorusunu ise şöyle yanıtladı:
''Son günlerde düzenlenen anketlerde halkımızın milli takımın başında beni görmek istemesi çok güzel. Kendi duygularını ifade etmeye çalışıyorlar. Bu ülkede federasyon başkanının çok açık ve net bir şekilde milli takımlar sorumlusunun yabancı olacağını belirtmesi ve ''Ona gerekli sabrı göstereceğiz' demesi, 'Gerekirse 2012'den de vazgeçeceğiz' ifadesini kullandığı bir ortamda bu... Türk medyasının yüzde 50'si, yabancı tercih edilmesinden yana. Teklif zaten gelmez. Herkes bu bağlamda beklentisini dile getirdi. Konuyla ilgi çok fazla konuşmanın bir anlamı yok.''

Etiketler :