ŞAHİN REKLÂM YILDIZI OLDU AMA HABERİ YOK!

ŞAHİN REKLÂM YILDIZI OLDU AMA HABERİ YOK!

TBMM Başkanı Şahin'in ismi, kendisinden habersiz bir konut projesinin reklamında kullanıldı. Duruma sinirlenen Şahin, projeden ev almaktan vazgeçti.

İstanbul Başakşehir’deki Misstanbul projesini inşa eden firma, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’i ‘reklam yıldızı’ yapınca Şahin sinirlendi. Radikal’e konuşan Şahin isminin izinsiz kullanıldığını ve bu saygısızlıktan sonra evi almaktan vazgeçtiğini söyledi. Firmayla 250 bin lira karşılığında anlaştıklarını belirten Şahin “İyi ki işlemleri bitirmemişim. Çünkü bu saygısızlığı yapan başka şeyler de yapabilir” dedi.

Mehmet Çelik Şirketi’nin Yönetim Kurulu üyesi Sultan Çelik ise, ‘Şaşkın’ olduklarını belirtirken “Biz daha önce İdris Naim Şahin’in, Hilmi Güler’in de adını kullandık. İlk kez böyle bir tepki aldık” dedi.



Mehmet Çelik firması, dün müşterilerini SMS ve mail’le ev almaya davet etmişti. Dairelerin VIP olduğu belirtilen mesajda, “Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin Misstanbul’daki yerini aldı” denilmişti. Yönetim Kurulu üyesi Sultan Çelik, Şahin’den özür dileyip parasını iade edeceklerini açıkladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :