Şahinbey Belediyesinden ramazanda ihtiyaç sahibi ailelere 80 milyonluk yardım

Şahinbey Belediyesinden ramazanda ihtiyaç sahibi ailelere 80 milyonluk yardım

Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi, ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere 80 milyon lira destek sağladı.Belediyeden yapılan açıklamaya...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi, ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere 80 milyon lira destek sağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi aldığı karar doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardımlarıyla ilçede belirlediği 40 bin aileye 80 milyon lira destek dağıtımına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanları çerçevesinde destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

"Ramazan ayında paylaşmak güzeldir" sloganıyla bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını aktaran Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak nakdi yardım desteği sağladık. Kiralarını, borçlarını, faturalını ödemeleri ve dilediği gibi alışveriş yapabilmeleri için 40 bin ailemize 80 milyon lira nakdi destek sağlıyoruz. Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhunu idrak ettiğimiz şu günlerde günlük 10 bin vatandaşımıza iftar paylaşımında da bulunuyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.