Sahte doktor bebek kaçırıyordu...

Sahte doktor bebek kaçırıyordu...

EDİRNE- Sahte kadın doktor yeni doğan bebeği kaçırırken yakalandı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde kendisini stajyer doktor olarak tanıtan bir kişi, yeni doğan bir bebeği kaçırmak isterken yakalandı.

N.Ü. (28) isimli kadın, doğum yapmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Doğum Servisi'ne yattı. Koridorda karşılaştığı E.S. (21) isimli kadın ise N.Ü.'ye kendisini stajyer doktor olarak tanıttı ve kendisine yardımcı olacağını söyledi. Aynı gün sezaryen ile doğum yapan N.Ü. doğum servisinden ayıldığında E.S.'nin yanında olduğunu gördü. Hal ve hareketlerinden hemşirelerin şüphelendiğini anlayan sahte doktor N.Ü. hastane görevlilerine ise refakatçi olduğunu söyledi. N.Ü. bir süre sonra yeni doğan bebeği havalandıracağını söyleyerek dışarıya çıkarıp kaçırmaya çalışırken görevliler tarafından yakalandı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan E.S., emniyetteki ifadesinde N.Ü. isimli kadınla tesadüfen tanıştığı, kendisine şaka amaçlı doktor olduğunu söylediği ve bebeği kaçırmak gibi bir niyetinin olmadığı şekilde ifade verdiği öğrenildi. E.S, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİHAN

Etiketler :