Sahte imamlar Güneydoğu'da görevli

Sahte imamlar Güneydoğu'da görevli

Terör örgütü KCK'nın, sinsi bir planı devreye soktuğu ortaya çıktı. Haftalık Aksiyon dergisi, planın ayrıntılarını sayfalarına taşıdı.

Buna göre, KCK'nın, yetiştirdiği (!) sahte imamlar bölgede görev yapacak. Dindar vatandaşlar arasında fitne çıkarılarak suikastlara kapı aralanacak ve seçim öncesi hükümete olan güven sarsılacak. Bu planın asıl sebebi ise sol ve diğer Kürt partilerle oluşturduğu bloka rağmen BDP'nin bölgede yeteri kadar milletvekili çıkaramayacağı endişesi. KCK'nın seçim yoklamasına göre BDP bölgede ancak 15 milletvekili çıkarabiliyor.

Aksiyon Dergisi, yine çok konuşulacak bir haberle çıktı. Dergi, son sayısında terör örgütü KCK'nın milleti bölmek için uygulamaya koyduğu hain planın ayrıntılarını sayfalarına taşıdı. Terör örgütü KCK/PKK'nın 'kaos planının' adım adım işlediğini yazdı. Buna göre, Doğu ve Güneydoğu'da başlayan ve batıya yayılan gösteri ve protestolardan sonra, BDP'nin başlattığı 'sivil itaatsizlik' eylemi, belirlenen çerçevede devam ediyor. KCK ve İmralı'da tutuklu Abdullah Öcalan'ın talimatları doğrultusunda atılacak adımlar, deşifre olmaması için değiştirilerek sürdürülüyor. Tek hedef, devleti aciz duruma düşürmek ve hükümeti seçimler öncesinde bölgedeki halk nezdinde kötü göstermek.

Bütün bunların altında yatan asıl neden, bölgede sol ve diğer Kürt partilerle oluşturduğu 'demokratik blok'a rağmen BDP'nin yeteri kadar milletvekili çıkaramayacak olması. Bunun için örgüt, bütün planlarını devreye sokup bir şekilde seçimlere kadar milletvekili sayısını artırma gayreti içinde. Talimatlar ise İmralı ve Kandil'den veriliyor. Örgüt bu konuda sürekli yeni stratejiler geliştirerek kamuoyu oluşturmak istiyor. Ayrıca daha önce planlanmış diğer eylemlerin de (suikast, saldırı, intihar, serhildan, resmî kurumları işgal...) sürdürülmesi isteniyor. 'Sivil itaatsizlik', bölgede yeterince ilgi görmedi. Bunun üzerine üç yeni plan daha devreye sokuldu. KCK'nın parti ve yandaşlarından uygulamasını istediği şıkların başında, dindar halk ile AK Parti'nin arasını açmak. Bunun için öteden beri hazırlanan sahte imamlar devreye sokularak bir propaganda yürütülecek.

JİTEM'CİLER İMAM OLUYOR!

Marksist bir örgütlenme olan KCK ve BDP, daha önce altyapısını oluşturduğu 'demokratik imamlar' tezini yeniden ortaya attı. İddialara göre, örgüte çalışan binin üzerinde imam bulunuyor. Bunların çoğu dinî bilgisi olmayan kişiler ve KCK'ya istihbarat sağlıyorlar. Hatta aralarında JİTEM mensupları ve eski itirafçılar bile var. Bunların çoğu, aynı zamanda suikastçı ve eylemci olarak kullanılıyor. KCK yapılanması içinde tetikçi imamların sayısının 1.000 kadar olduğu tahmin ediliyor. Bu durumda Demirtaş'ın, önce JİTEM ve itirafçılardan oluşan sahte imam ordusuna bakması gerekiyor. Tespitlere göre Demirtaş, KCK'nın imamlarıyla devletin dini bütün imamlarını karıştırıyor, bu nedenle çok iyi bildiği JİTEM benzetmesiyle yeni bir tez ortaya atıyor. Dine duyarlı(!) bir örgütün bu zamana kadar 50 kadar imamı şehit etmesi de ayrı bir tezat olarak karşımıza çıkıyor.

Terör örgütü KCK'nın imamları, Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) adlı bir platform bünyesinde faaliyet gösterdiği gibi 'Kürdistan İmamlar Birliği' isimli illegal bir yapılanma içinde hareket ediyor. KCK'nın imamlar üzerinden oyunu özellikle son üç yıldır örgütlenerek devam ediyor. Planın ikinci aşamasında ise terörist cenazeleri üzerinden 'şehit' kavramı işletilip halk bu yönde tahrik edilecek. Son aşamada da KCK mensupları BDP için farklı illerde sözde seçim çalışması yapacak. Ağrı'da deşifre olan bir KCK mensubunun Batman'a gönderilerek burada faaliyet yürütmesi isteniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.