"Şaka gibi bir maç oldu"

"Şaka gibi bir maç oldu"

Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'a mağlup olan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç sonunda yenilgiyi haketmediklerini söyledi.

Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'a mağlup olan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç sonunda yaptığı açıklamada yenilgiyi haketmediklerini söyledi.

Maçı hakeden taraf olduklarını söyleyen başarılı teknik adam; " Şaka gibi bir maç oldu. Bizim açımızdan çok üzüntü verici bazı kırılma noktaları vardı. Bunlardan birisi nizami olan fakat verilmeyen golümüz. Bariz bir biçimde içeri giren bir top var fakat hakemler bunu atladılar. Bu tip maçlarda öne geçmek büyük avantajdır fakat bu hata yüzünden biz bunu yakalayamadık. Beşiktaş'ın pozisyonu yok. Yediğimiz golü de rakip atmadı biz yedik. Skor olarak geriye düştükten sonra daha fazla risk aldık. Buna rağmen ikinci golü yememeliydik. İkinciyi yedikten sonra golü bulsak bile bu bize yetmedi. Oyuncularım maçı çok arzuladı ama olmadı. Dediğim gibi verilmeyen gol ve neredeyse kendi kalemize attığımız gol bugün kazanmamızı engelledi." şeklinde konuştu.

Antalyaspor'un uzun bir aradan sonra ilk kez bir maçta iki gol birden yediğinin hatırlatılması üzerine Özdilek; " Türkiye'de takım savunmasını en iyi yapan takımlardan biriyiz. Bugün de bunu iyi uyguladık fakat iki golü de rakip atmadı biz yedik. Bu tip rakiplere karşı bu hataları yapıp kazanamazsınız. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.