Sakarya Üniversitesi'nde kavga

Sakarya Üniversitesi'nde kavga

Karşıt görüşlü öğrenciler kavga etti: 1 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı..

Sakarya Üniversitesi'nin Esentepe Yerleşkesinde bulunan Kampüs kafetaryasında karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce sandalyeler havada uçuştu. Bir kişinin yaralandığı olaylarda 12 üniversiteli gözaltına alındı.

SÖZLÜ SATAŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesinde bugün saat 16.00 sıralarında iki karşıt görüşlü ögrenci grubu arasında başlayan sözlü sataşma bir anda kavgaya dönüştü.

Kavga kafeteryanın dışarısına da çıkınca ögrenciler birbirlerine sandalyele attılar. Olaylarda bir öğrenci başından yaralandı. Kampüste bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şubesi ekipleri kavgaya müdahale etti ve olaylara karışan 12 ögrenciyi gözaltına aldı. Yaralanan bir öğrenci ise Hastaneye kaldırıldı

BİR ÖĞRENCİ YARALANDI

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, üniversitede iki grup arasında gerginlik yaşandığını söyledi. Gerginliğin polisin müdahalesiyle büyümeden önlendiğini ifade eden Büyük, "Olayda bir öğrenci elinden hafif şekilde yaralandı. Öğrenciler birbirinden şikayetçi oldukları için işlem yapılıyor. Devam eden bir olay yok" dedi.

Sakarya Üniversitesinde son 2 haftadır iki karşıt grup arasında sözlü sataşmalar yaşanıyor. Yaşanan bu olaylar sonrasında da Üniversitede gerginllik yaşanıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.