Sakarya'da trafik kazası sonu 13 yaralı!

Sakarya'da trafik kazası sonu 13 yaralı!

Sapanca ilçesinde kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nda İstanbul yönüne giden Sertan Atalay idaresindeki cam yüklü kamyonet, Sapanca gişeleri mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette ilerleyen Hasan Bayar yönetimindeki 34 GE 4496 plakalı minibüse çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle bariyerleri aşarak şarampole devrilen minibüste bulunan Haydar Bayar, Makbule, Suat ve Fuat Doğan, Songül ve Baran Yücekaya, Medine, Nisa, Ahmet Taha ve Birgül Balık ile kamyonet sürücüsü Atalay ile yanında bulunan Mehmet Hadi Yüksel ve Emrah Doğan yaralandı.
Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Songül Yücekaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini kouruduğu öğrenildi.

“Bayram için İstanbul'a gidiyorduk”

Kazayı yara almadan atlatan minibüs sürücüsü Bayar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamyonetin aracına yandan çaptığını iddia ederek, “Bir anda ses geldi ve minibüsün kontrolünü kaybettim. Ondan sonra da boş araziye devrildik. 7-8 çocuk vardı. Malatya'dan İstanbul'a gidiyorduk” dedi.
Bayar, Malatya'da bulunan bahçelerinden topladıkları kayısıyı İstanbul'daki evlerine götürdüklerini belirterek, “Kayısılarımızı da almıştık. Burada döktük. Bu kayısılar bahçemizin ürünü. Onları toplamak için gitmiştik. İşte kaza olunca hepsi döküldü” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.