Salih Tuna'dan ezber bozan çakma

Salih Tuna'dan ezber bozan çakma

İnanmayacaksınız ama Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun'u övdü, Zaman'ın iki ağır topu Dumanlı ve Gülerce'ye çaktı.

Habertürk'teki Medya Kritik programının konuğu Salih Tuna; muhabbet konusu da Fehmi Koru, Muhteşem Yüzyıl ve Ahmet Hakan'dı...

Ama Tuna'nın ezber bozan çıkışı 'tasfiye edilecek gazeteciler listesi' konusunda oldu.

Adresi mi şaşırdı bilemeyiz ama mevzu açılınca Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun'u övüp, Ekrem Dumanlı ve Hüseyin Gülerce'ye çaktı.

İŞTE SÖYLEDİKLERİ:



AHMET HAKANLAŞIYOR!...

'Malum Medya'dakilere arka çıkması ile kendi 'yandaş' medyası içinde "Salih Tuna Ahmet Hakanlaşıyor mu?" yorumlarına neden olacağı kesin.
Zaten Muhteşem Yüzyıl dizisi konusunda da içinde yer aldığı muhafazakar medya ile ters düşmüş ve bu yorumlara muhatap olmuştu.

Bugün de canlı yayında diziden söz açılınca "Nedir bu Vurun Kahpeye kültürü böyle saçmalık olur mu?" deyince Ahmet Tezcan'dan da aynı yorum geliyor:
-"Salih Tuna, Ahmet Hakanlaşıyor mu diye soranlar olabilir...'

Peki öyle mi?
Salih Tuna Ahmet Hakanlaşıyor mu?
Reklam arasından dönüşte bu yöndeki yoruma yanıtını şu cümleyle verdi:
- "Ahmet Hakanlaşma olarak düşünelecek olursa en son Ahmet Hakanlaşacak benim." (11.44)

FEHMİ KORU AHMET HAKANLAŞIR MI?

Doğan Satmış'tan gelen soru da bu oldu. Salih Tuna'nın yanıtı ise "Fehmi Koru da bir marka, o başka yerde yazmakla Fehmi Koru olmaktan çıkmaz" şeklinde oldu.
 
Canlı yayında Fehmi Koru'nun ayın 13'ünde Haliç Kongre Sarayı'nda vereceği fasıl üzerine kısa süreli bir geyik döndü. Aydın Doğan fasıla gelirse dedikodu çıkar mı? Bir kaç kez fasıla katıldığı için çok etkisi olmaz ama Ahmet Çalık gelirse dedikodunun kralı üretilir yorumları yapıldı.

KORU İÇİN KONUŞAMADI

Peki Fehmi Koru gazeteden ayrıldığında Yeni Şafak'ta yansıması nasıl oldu? Doğan Satmış bunu sorunca Salih Tuna 'az biraz kıvırma' yoluna gitti. 
Öylem bir yanıt verdi ki Doğan Satmış 'cevabı anlamadım' demek zorunda kaldı. Bunun üzerine Salih Tuna "Yeni Şafak'ta ben hala yazı yazıyorum. Sonuçta Fehmi koru'nun ayrılmasına X,Y değil patronlar karar vermiştir. Yeni Şafak'ta çalıştığıma göre söyleyeceğim budur" diyebildi.  

Etiketler :