Sami Yen'de de şok skor 2-4

Sami Yen'de de şok skor 2-4

Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde, Ankaragücü'ne 4-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Ankaragücü deplasmanda, Galatasaray'ı 4-2 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Başkent ekibinin golleri 3. dakikada Metin Akan, 51. dakikada Özgür, 60. dakikada Sestak ve 90+2. dakikada Turgut Doğan Şahin'den gelirken, Galatasaray'ın golleri 57 ve 66. dakikalarda Milan Baros'tan geldi.

Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan 61. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ufuk'un kırmızı kart görmesinin ardından Rijkaard, Serkan Kurtuluş'u kenara alıp kaleci Aykut'u oyuna sürdü.

Baros attığı gollerle takımını maça ortak etmeye çalışsa da bundan başarılı olamadı.

Ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alan Galatasaray 12 puanda kalırken, Ankaragücü puanını 13'e yükseltti.

Galatasaray ligde 9. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşırken, Ankaragücü evinde, Bursaspor'u konuk edecek.

SAMİ YEN'DE ŞOK GOL..
Ali Sami Yen'de henüz tribünler maça konsantre olmamışken, Ankaragücü'nün şok golü geldi. 3. dakikada Ankaragücü'nün hılı gelişen atağında Metin Akan kaleci ile karşı karşıya kaldı, ceza sahası içinde düzgün bir vuruşun ardından top ağlarla buluştu. 0-1.

HERKES DURDU ÖZGÜR ATTI..
Galatasaray ikinci yarının başında da kalesinde golü gördü. 51. dakikada Galatasaray savunması adeta kilitlendi, bir türlü uzaklaşmayan top ceza sahası dışında bekleyen Özgür Çek'in önünde kaldı. Genç oyuncu sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi. 0-2.

BAROS UMUT VERDİ..
Galatasaray'ın Çek Yıldızı Baros takımını umutlandıran golü 57. dakikada attı. Ceza sahası dışında topla buluşan Baros, bekletmeden dönerek çok şık vurdu ve topu direk dibinden ağlara gönderdi. 1-2.

SESTAK YENİDEN RAHATLATTI...
Ankaragücü'nü rahatlatan gol Sestak'tan geldi. Savunmanın arkasına çok iyi sarkan Sestak, kaleci Ufuk'u da kolay bir şekilde geçip topu boş kaleye gönderdi. 1-3.

BAROS DİRENİYOR...
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, takımını ayakta tutmak için direnişini sürdürdü. 66. dakikada Ayhan Akman'ın ortasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Baros, düzgün bir vuruşla topu ikinci kez ağlara gönderdi. 2-3.

UFUK KIZARDI..
Galatasaray'ın genç kalecisi Ufuk Ceylan 61. dakikada kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Hızlı gelişen Ankaragücü atağında Sestak kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı. Rakibini karşılamak için ceza sahası dışına kadar çıkan Ufuk, Sestak çalımını attığı sırada topu eliyle kesti ve kırmızı kartı gördü.

Etiketler :