Sami Yen'de güzel galibiyet 4-1

Sami Yen'de güzel galibiyet 4-1

Avrupa yorgunu Galatasaray, Ali Sami Yen'de Kasımpaşa'yı devirerek hem moral bulmayı hem de liderlikteki yerini korumayı hedefliyordu ve...

Maç sona erdi. Galatasaray: 4 Kasımpaşa: 1

90+1. dakika: Galatasaray'da Dos Santos çıktı, yerine Emre Çolak girdi.

89. dakika: Galatasaray'da Keita oyundan alındı, yerine Emre Güngör girdi.

88. dakika: Galatasaray 5. gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Jo, kaleciyi geçmek istedi ama topu ayağından açınca pozisyon autla sonuçlandı.

85. dakika: Kasımpaşa'da Yekta oyundan alındı, yerine Merthan girdi.

85. dakika: Goooollll. Keita...Giovani dos Santos'un soldan geliştirdiği atakta içeri çevirdiği topta Keita Barış'a bir vücut çalımı attı ve vuruşunda topu Murat Şahin'in sağından ağlara gönderdi... 4-1

83. dakika: Galatasaray'ın Jo'nun Koray tarafından düşürürülmesi sonucunda penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Jo, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1

82. dakika: Jo'yu ceza sahası içinde düşüren Koray kırmızı gördü.

78. dakika: Galatasaray'da Arda oyundan alındı, yerine Mustafa Sarp girdi.

76. dakika: Müthiş bir gol. Keita... Giovani dos Santos ortadan geldi ceza alanına girmeden vurdu Murat Şahin'den seken topu ceza yayı üzerinde Arda indirdi... Yine yayın üzerinden Keita havadaki topu vole ile Murat Şahin'in sağından ağlara gönderdi... 2-1

73. dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ çaprazdan çok sert vurdu, top üstten auta gitti.

72. dakika: Soldan kullanılan kornerde, Arda kale sahasına ortasıunı yaptı, Barış topu yine kornere attı.

70. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Dos Santos ceza sahası içinden harika bir şut çıkardı, top az farkla yandan auta gitti.

67. dakika: Kasımpaşa atağında Cenk sol kanat ceza sahası içinde topla buluştu arka direğe doğru pas atmak istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

63. dakika: Ali Mehmet'in ceza alanına doldurduğu topta Yekta Leo Franco'dan önce topa dokundu ve Leo Franco'nun solundan topu ağlara gönderdi... 1-1

60. dakika: Arda sağdan çizgiye indi, arka direğe ortasını yaptı, ama Jo'yu aşan topu savunma uzaklaştırdı.

58. dakika: Kasımpaşa atağında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cenk, uzak köşeye vuruşunu yaptrı ama top yandan auta gitti.

57. dakika: Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topu kontrol eden Dos Santos, direk dibine vuruşunu yaptı, kaleci Murat adeta uzayarak gole izin vermedi.

55. dakika: Galatasaray atağında 4'e 2 yakalanan pozisyonda Keita sağ kanattan kale sahası önüne ortasını yaptı ama savunma son anda araya girdi.

53. dakika: Galatasaray atağında Ayhan sol kanattan çizgiye indi içeriye yerden ortasını yaptı ama top kaleci Murat'ta kaldı.

51. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sabri orta-şut karşımı bir vuruş yaptı, kaleci Murat son anda topu kornere attı.

50. dakika: Galatasaray atağında Caner arka direğe ortasnı yaptı, Keita topu içeri çevirdi ama savunma araya girdi.

48. dakika: Galatasaray atağında Ayhan sol çaprazdan ceza sahası içine doğru pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Kasımpaşa'da Sancak oyundan alındı, yerine Ali Güneş girdi.

İkinci yarıya Kasımpaşa başladı.

İlk yarı sona erdi. Galatasaray: 1 Kasımpaşa: 0

45+2. dakika: Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Dos Santos, yayın önünen plase bir vuruş yaptı, top az farkla yandan auta gitti.

Sami Yen'de ilk yarı için iki dakika uzatma.

44. dakika: Hızlı gelişen atakta Keita sol kanattan savunmanın arkasına atılan topa Jo hareketlendi ama hakem Jo için ofsayt kararı verdi.

42. dakika: Sağ çaprazda topla buluşan Dos Santos, harika bir vuruş yaptı ama top üstten auta gitti.

41. dakika: Galatasaray çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Caner arka direğe ortasını yaptı, top doğrudan auta gitti

40. dakika: Kasımpaşa atağında Sancak sol çaprazdan uzak mesafeden vuruşunu yaptı, top uzak direğin üstünden auta gitti.

38. dakika: Kaptan Arda Turan, Barış'la girdi ikili mücadele sonucunda kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

36. dakika: Sağdan kullanılan kornerde, Murat kale içine ortasını yaptı, kaleci Leo çift yumruk topu uzaklaştırdı.

34. dakika: Yekta sağ kanattan ceza sahası içine yöneldi Cenk'e pasını verdi Cenk dönerek topu Şahin'e vermek istedi ve savunmada Servet ayak koyarak tehlikeyi önledi.

31. dakika: Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Caner harika bir çalımla rakibini geçtikten sonra kale shası önüne ortasını yaptı, Keita'dan önce savunma araya girdi.

29. dakika: Galatasaray golü buldu. Jo'nun pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Arda Turan, yerden sert bir şutla topu filelere gönderdi. 1-0

27. dakika: Organize gelişen atakta Dos Santos sol kanattan çizgiye indi içeriye yerden çevirdi ve savunma son anda kayarak topu kornere gönderdi

25. dakika: Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Dos Santos topu almak istedi ve savunma son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

23. dakika: Galatasaray atağında Ayhan ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kornere gitti.

22. dakika: Jo ve Keita arasında gerçekleştirilen harika paslaşma sonrası savunma topa ayak koydu ve büyük bir tehlikeyi önledi.

20. dakika: Sağ kanattan kulanılan kornerde, ön direğe yapılan orta sonrası Caner araya girerek topu uzaklaştırdı.

17. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Dos Santos sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı, Jo kafayı vurdu ama savunmaya çarpan top kornere gitti.

14. dakika: Galatasaray atağında Arda sol kanata hareketlenen Jo'ya pasını attı ama savunmada Keller araya girerek topu kaleci Murat'a kazandırdı.

11. dakika: Galatasaray atağında Keita yaklaşık 35 metreden vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

10. dakika: Galatasaray çok etkili. Savunmadan seken topa Arda Turan yayın üzerinden çok sert vurdu, top savunmadan döndü.

8. dakika: Galatasaray atağında Ayhan ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu, top direğin dibinden auta gitti.

5. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Jo, çok sert vurdu ama kaleci Murat gole izin vermedi.

4. dakika: Galatasaray ceza sahası çizgisinin hemen yanından serbest vuruş kazandı. Keita harika bir vuruş yaptı, kaleci Murat son anda topu kornere çeldi.

3. dakika: Kasımpaşa'da Barış yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

1. dakika: Kasımpaşa golü buldu ama.. Ani gelişen atakta Ceza sahasına giren Cenk'in vuruşunda Franco'dan seken topu Emre ağlara gönderdi ancak pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.



Maça Galatasaray başladı.


STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bahattin Duran, Serkan Ok

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet, Caner, Keita, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Dos Santos, Jo
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Sancak, Ergün, Şahin, Barış, Koray, Murat Erdoğan, Emre, Yekta, Cenk, Keller.
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

Etiketler :