Şamil Tayyar: DALAKSIZ DÖNEĞE...

Şamil Tayyar: DALAKSIZ DÖNEĞE...

"Bizimki sadece dalağını değil beynini de aldırmış. İlkinden dolayı askerlikten muaf oldu, ikincisi ne tür muafiyet doğurdu, ortada..."

Şamil Tayyar, Antep'ten milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra kendisini diline dolayan Ahmet Hakan'a bugün çok fena çaktı.

"Sadece dalağını değil beynini de aldırmış" dediği Hakan'a Şamil Tayyar meydan okudu: SENİ TWİTTER MANYAĞI YAPARIM.

İşta Şamil Tayyar'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm;

Hasetinden çatla

Bizimki sadece dalağını değil beynini de aldırmış. İlkinden dolayı askerlikten muaf oldu, ikincisi ne tür muafiyet doğurdu, ortada...

Ergenekon ve Balyoz sanıklarının parlamentoya girmesi için CHP ve MHP’nin kapısını aşındıranlar, bu iki siyasi partiye akıl verenler, şimdi kalkmış 18 Nisan 1999 seçimleri öncesinde teklif üzerine DSP’den aday adaylığımı “kusur” gibi göstermeye çalışıyor.

TV ekranları ve gazete sütunlarında yarım kalmış hesaplarını, hasetliklerini, anlamlı kılmak için de seçim sonrası parlamentoda yaşanan, şahsımla uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmayan Merve Kavakçı olayına gönderme yapmayı ihmal etmiyor.

Maalesef, Ergenekon sanıklarına kefil olup, Merve Kavakçı hadisesini seçim öncesi adaylık sürecinde yaşanmış gibi gösterecek kadar alçaldılar.

Efendim o tarihte neredeydin diye soruyorlar. Yazarlığa 2004’ten sonra başladım. Meslek hayatımın büyük bölümü muhabir olarak geçtiği için ne köşem, ne programım oldu. Kendimi ifade edebileceğim hiçbir mecra bulamadım.

Ama hiç önemli değil, ilgili ilgisiz merhum Bülent Ecevit’in tüm günahlarını yükleyin bana. Sanmayın ki, sizden korkup geri adım atacağım. Şunu bilin; en az namussuzlar kadar cesur olmak gerektiğinin bilincindeyim.

Dalaksız döneğe son sözüm de şu: İki gündür twitter’da ‘şeytana uyup Antep’te bağımsız aday olsam mı?’ diye soruyorsun, adaylığımla ilgili her söze yetişiyorsun. Hasedinden çatlayacaksın... Seni milletvekili yapamam ama twitter manyağı yaparım. 

Etiketler :