Şamil Tayyar'dan Ahmet Hakan'a tepki

Şamil Tayyar'dan Ahmet Hakan'a tepki

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı adeta bombardımana tuttu

 

MHP Genel Merkezi'nde ülkücü gençlere verdiği konferansta kendisine gönderme yapan Ahmet Hakan'a, Şamil Tayyar'ın cevabı sert oldu. 

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Bire Bir” programında Ahmet Hakan'la ilgili bir soru üzerine konuşan Şamil Tayyar “Ahmet Hakan benim milletvekili olmamı kıskandı” dedi. 
 
PROGRAMINA DAVET ETTİ GİTMEDİM 
Ahmet Hakan'ın neden kendisiyle uğraştığını anlamadığını söyleyen Tayyar “Ahmet Hakan niye benimle uğraşıyor anlamıyorum. Ahmet Hakan beni birkaç defa programına davet etti ama ben gitmedim. Sebebi de Ahmet Hakan'ı ciddiye almadığım ve önemsemediğim için. Zannediyorum ki bunun yol açtığı bir travma var.” dedi. 
 
“Ahmet Hakan beni kıskanıyor” diyen Şamil Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü; 
 
BENİ KISKANIYOR 
Milletvekili olmamı kıskandığını düşünüyorum. İki benim milletvekili olmamı içine sindirmedi, belli ki bir kıskançlık var.” 
 
ERGENEKON FLÖRTÜ VAR 
Üçüncüsü yeni bir dünya içerisinde ve o dünya içerisinde bir meşruiyet aracı olarak, Ergenekon sürecinde bazı isimlerle ilişkisi oldu. Beraber bazı köşe yazılarına ve isimlere müdahale etmeye başladılar. Bazı konuşma kayırları medya yada yansıdı. Ergenekon flörtü de bana yüklenmesinin sebepleri olabilir. 
 
CİDDİ BİR HASETLİK İÇİNDE
Çok sebep söyleyebilirim ama şahsımla alakalı ciddi bir hasetlik içinde. Bu hasetlikte bazen yazılarına vuruyor.Kalkıyor 3 gün arka arkaya beni yazıyor. Başkan işin gücün yok mu kardeşim. Bu en son MHP'de konferans var. MHP'yi de böyle bir büyük düşünürü davet ettikleri için kutluyorum. Orada sorulan bir soru var “Siz hükümetten korkmuyor musunuz?” O da diyor ki “Yahu ben korkacağım. Şamil Tayyar gibi olmam” diyor. Sanki ben iş korkusu nedeniyle AK Parti'de siyasete girmişim gibi… 
 
KİTAPSIZ ADAM 
Kendi içinde çelişkisi var. Bir taraftan yandaş diyor, diğer taraftan da iş korkusu nedeniyle siyasete girdi. Ben yandaşsam, benim ne gibi bir iş korkum olur. Ben zirvedeyken siyasete girdim. Ahmet Hakan'dan çok okunan bir yazardım. Sonra popülaritem ondan yüksekti. Kitaplarım 50-100 bin satıyordu. Kendisinin kitabı bile yok. “Kitapsız” bir adam.. Kitapsızdan kastım, kitabı bile yok anlamında. Yapsa satmaz bile tahmin ediyorum. 
 
KAYNAK: BEYAZ GAZETE 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.