Şampiyon Kartallara müthiş karşılama

Şampiyon Kartallara müthiş karşılama

Şampiyonluğu göğüsleyen Beşiktaş, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlıları gece yarısı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kafile otobüsü Ümraniye'deki tesislere kadar güçlükle ilerleyebildi.

Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun son maçında deplasmanda Denizlispor'u yenerek şampiyon olan Beşiktaş, İstanbul'a geldi.

Kafilenin gelişinden uzun bir süre önce Atatürk Havalimanı'na bayraklarıyla gelen taraftarlar, takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i ''büyük başkan'' tezahüratlarıyla karşılayan taraftarlar, aynı sevgi gösterisini teknik heyet ve oyunculara da gösterdiler.

Otomobilleriyle havalimanına gelen siyah-beyazlılar, uzunca bir süre takım otobüsünün önünü keserek şampiyonluk şarkıları söylediler.

Takım otobüsü, 1 saatlik gecikmeyle havalimanından çıkarken, taraftarların yol boyunca otobüse eşlik etmesi nedeniyle kafile BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etmekte güçlük çekti.

Güvenlik güçleri de takım otobüsünün yolunu açmak için büyük uğraş verdi.

SİYAH-BEYAZLI TAKIMI, TARAFTARLARI ÜMRANİYE'DE DE COŞKUYLA KARŞILADI

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı, taraftarları Ümraniye'de de coşkuyla karşıladı.

Takımın gelişinden önce Ümraniye'de toplanan taraftarlar, kafilenin görülmesiyle birlikte tezahüratlara başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin önündeki kalabalık nedeniyle kafile tesise girmekte zorlandı.

Şampiyonluk şarkıları söyleyerek sevinç gösterisinde bulunan taraftarlar, takım otobüsünün tesise girmesinin ardından bir süre daha bekledi. Bazı taraftarlar tesislere girmeye çalışınca kısa süreli arbede yaşandı.

Taraftarlar uyarılara rağmen tesisin önünde beklemekte ısrar edince, tesisten ayrılmak isteyen futbolcular kısa bir süre içerde kaldı.

Taraftarların ısrarı sonrası, futbolculardan Delgado ve Nobre kapıya gelerek şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.

Oyuncular daha sonra tesislerden ayrılırken, taraftarlar da dağıldı.

Etiketler :