ŞAMPİYON MİNİKLER, BA. ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYON MİNİKLER, BA. ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde eğitim veren Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Gümüşhane elemelerinden başarıyla geçtikten sonra Erzurum’da katıldıkları voleybol turnuvası maçında birinci gelerek turnuvanın şampiyonu olan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Bayburt Üniversitesini ziyaret etti. Okul Müdür Yardımcısı Remzi Terzi, Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Terzi ve Voleybol Antrenörü Saadettin Şimşek ile birlikte üniversiteyi gezen öğrenciler, Bayburt Eğitim Fakültesi’nin dil ve bilgisayar laboratuvarları ile dersliklerini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Fakülte kafeteryasında bir süre vakit geçiren öğrenciler, ileride kazanmak için ter dökecekleri üniversitede bulunmanın tadını çıkardı.

Müdür Yardımcısı Terzi, “Türkiye genelinde gerçekleştirilen voleybol turnuvasına katılan öğrencilerimiz, Gümüşhane’de il genelinde yapılan mücadelede galip geldikten sonra, Erzurum’da düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda da kendi dalında birinci olarak bir üst tura yükselmeyi başardı ve şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı. Bundan sonra Çorum, Bolu, Isparta ve Elazığ illerinde düzenlenecek olan turnuva maçlarına katılarak Türkiye birincisi olmayı hedefliyoruz. Erzurum’da şampiyonluk kupasını aldıktan sonra eve dönüş yolunda Bayburt’a da uğrayarak Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etmek istedik” diyerek,  amaçlarının öğrencilere yükseköğretim ortamında bulunmanın nasıl bir duygu olduğunu şimdiden yaşatmak olduğunu, onları üniversiteye yönlendirmek düşüncesiyle böyle bir gezi düzenlediklerini söyledi. 

Üniversite gezisinden memnun kalan öğrenciler, ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.