Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Bayern Münih ise deplasmanda Inter'i mağlup ederken, Marsilya ile Manchester United berabere kaldı.

Devler Ligi 2. Tur ilk maçında Bayern Münih, deplasmanda Inter'i 1-0'la geçerek tur için büyük bir avantaj sağladı. Geçen yılın en iyi kalecisi seçilen İnter'in Brezilyalı kalecisi Julio Cesar topu elinden kaçırınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Gecenin diğer maçında ise Marsilya ile Manchester United, Fransa'da golsüz berabere sona erdi.

CESAR, INTER'İ YAKTI

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Inter, kendi sahasında geçen yıl final oynadığı Bayern Münih'i konuk etti. Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 1-0'lık skorla Bayern Münih oldu.

İki takımın da galip gelmek için oldukça çaba sarfettiği mücadelede Inter ve Bayern Münih maçın başından sonuna kadar bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 90. dakikasında Inter kalecisi Julio Cesar'ın elinden kaçırdığı topu iyi takip eden Mario Gomez topu ağlara göndererek tur için takımına büyük bir avantaj getirdi.

2010 yılında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı İtalyan temsilcisine kaptıran Bayern Münih'te zorlu deplasmanda alınan 1-0'lık galibiyet, Bavyera ekibinin çeyrek final umutlarının yükselmesine neden oldu.

Öte yandan karşılaşmanın 24. dakikasında Franck Ribery ve 53. dakikasında Arjen Robben'in kaleye gönderdiği birer şut direkten oyun alanına döndü. Karşılaşmada Milli futbolcumuz Hamit Altıntop ise maça yedek kulübesine başladı, ancak oyuna dahil olmadı.

Inter ile Bayern Münih arasındaki çeyrek final mücadelesinde rövanş maçı 15 Mart tarihinde oynanacak...

VELEDROME'DA GOL SESİ ÇIKMADI

Marsilya ile Manchester United'ın Fransa'daki buluşması golsüz berabere sona erdi. Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Marsilya ile Manchester United Velodrome'da kozlarını paylaştı. İki ayaklı turun ilk maçından gol sesi çıkmadı.

Savunmaların ön plana çıktığı 90 dakikada daha etkili gözüken taraf ev sahibi Marsilya oldu. Bu mücadelenin rövanşı 15 Mart akşamı Old Trafford'da oynanacak ve çeyrek finale kalan ekip belli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :