Şampiyonlar Liginde Gol Yağmuru

Şampiyonlar Liginde Gol Yağmuru

Şampiyonlar Ligi'ne gruplarda dün gece oynanan 8 karşılaşma ile 4. maçlar geride kaldı. Gecenin en farklı galibiyetini Marsilya, Zürih karşısında aldı. İşte toplu sonuçlar ve Beşiktaş'ın grubundaki puan durumu:

Futbolda, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında (A), (B), (C), (D) gruplarında 8 karşılaşma oynandı. Beşiktaş, (B) Grubu müsabakasında kendi sahasında WfL Wolfsburg'a 3-0 yenildi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında bu akşam 8 karşılaşma yapıldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Beşiktaş, kendi sahasında Alman WfL Wolfsburg'a 3-0 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından siyah-beyazlı ekibin, 1 puan ile 4. sıradaki yeri değişmedi. WfL Wolfsburg ise puanını 7'e çıkararak, 2. sıradaki yerini korudu.

Beşiktaş'ın grubundaki bir diğer karşılaşmada CSKA Moskova deplasmanda, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Böylece Manchester United puanını 10 yükselterek liderliğine devam ederken, CSKA Moskova da puanını 4'e çıkararak 3. sıradaki yerini korudu. Ligde bu gece oynan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
(A) GRUBUBayern Münih (Almanya)- Bordeaux (Fransa)............: 0-2Maccabi Haifa (İsrail)-Juventus (İtalya).............: 0-1(B) GRUBUManchester United (İngiltere)-CSKA Moskova (Rusya)...: 3-3BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE)-VfL Wolfsburg (Almanya)...........: 0-3(C) GRUBUAC Milan (İtalya)-Real Madrid (İspanya)..............: 1-1Olympique Marsilya (Fransa)-FC Zürich (İsviçre)......: 6-1(D) GRUBUAPOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)-FC Porto (Portekiz)........: 0-1Atletico Madrid (İspanya)-Chelsea (İngiltere)........: 2-2





(B) GRUBU PUAN DURUMUTAKIMLAR: O G B M A Y P-----------------------------------------------------------------------1-Manchester United 4 3 1 - 7 4 102-VFL Wolfsburg 4 2 1 1 7 3 73-CSKA Moskova 4 1 1 2 6 8 44-Beşiktaş 4 - 1 3 1 6 1
 

Etiketler :