Şampiyonluk ihtimali yok!

Şampiyonluk ihtimali yok!

Spor Toto Süper Ligi'nde Ankaragücü'nün Galatasaray'ı 4-2 yendiği maç, NTV Spor'da % 100 Futbol Programı'nda değerlendirildi.

 

 

% 100 Futbol Programı yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu hafta sadece iki ev sahibi ekibin kendi evinde kazanmayı başardığını, özellikleev sahibi takımların milli maç aralarını iyi değerlendiremediğini ve rehavete girdiğini belirtti.

Günümüz futbolunda artık, "BarosAnkaragücü'nü yenemedi" gibi bir durumun olmaması gerektiğini belirten Dilmen, Milan Baros dışında Galatasaray'da hiçbir futbolcunun vasat dahi oynayamadığını söyledi. Dilmen ayrıca, sarı-kırmızıların çok bitkin ve güçsüz bir görüntü çizdiğini altını çizdi.

 Galatasaray-Ankaragücü maçının Beşiktaş-Manisaspor maçının bir kopyası olduğunu söyleyen Dilmen, Beşiktaş ve Galatasaray'ın orta sahalarının çok top kaybetmesinden dolayı kontraatak futbolunu benimseyen takımların çok kolay pozisyona girdiğini, Ankaragücü'nün de Sapara ve Sestak gibi akıllı oyuncularla doğru bir taktik anlayışla sahada yer aldığını söyledi.

Taraftarların böyle bir futbolu hak etmediğini, Galatasaray'ın yabancılarının verimli olamadığını belirten Dilmen, Frank Rijkaard ve Bernd Schuster'in Anadolu takımlarını ciddiye almamasını eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın bu kadrosuyla şampiyon olma ihtimalinin bulunmadığını söyledi.

 

 

Etiketler :