Samsun Siyasetinde Kovid-19 Rüzgarı

Samsun Siyasetinde Kovid-19 Rüzgarı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte Bafra, Yakakent, Havza ve Salıpazarı belediye başkanlarının Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın...

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte Bafra, Yakakent, Havza ve Salıpazarı belediye başkanlarının Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın geçmiş olsun mesajından öğrendik.

Bugün kendi Twitter hesabından Kovid-19 testinin pozitif olduğunu duyuran Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun  dün “2023’e Doğru Güçlü Şehirler Güçlü Türkiye” hedefi ile Samsun’da yaklaşık değeri 1 milyar 900 milyon lira olan kentsel dönüşüm ve altyapı projelerinin toplu temel atma törenini gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve protokolün katıldığı açılış ve ziyaretlere eşilik ettiği görüldü. 

Bu durum belirtiler olmasa dahi hepimizin Kovid-19 virüsü kapmış bir şekilde toplum içerisinde bulunma ihtimalini akla getiriyor ve Maske, Mesafe, Temizlik diyoruz.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.