Samsunspor, 12 maçtır yenilmiyor

Samsunspor, 12 maçtır yenilmiyor

Kulüp başkanı Kar, "Oynadığımız maçlarda skor ne olursa olsun takımımız yenilmeyi hazmedemiyor" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Oynadığımız maçlarda skor ne olursa olsun takımımız yenilmeyi hazmedemiyor" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor gibi zor bir rakipten deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi. Maçın gidişatına bakıldığında galibiyet için Samsunspor'un çok şans yakaladığını belirten Kar, "Rakibimizin ilk yarıda 10 kişi kalması, 3 veya 4 pozisyonda topun direkten dönmesi gibi galibiyet fırsatını değerlendiremedik ancak Balıkesirspor da ligin güçlü takımlarından birisi. Takımın kendi sahasında taraftarlarıyla bütünleşmiş olması, 10 kişi kalmalarına rağmen maçı sonuna kadar bırakmamaları galibiyet şansımızı ortadan kaldırdı. Rakibimizi kendi sahamızda farklı yenmiştik, deplasmanda da berabere kalarak en azından rakibimize ikili averajda üstünlük sağlamış olduk" diye konuştu. 

Ligde kalan 9 maçtan iyi sonuç almak istediklerine işaret eden Kar, şöyle devam etti: "Bu haftayı takımımız bay geçiyor. Geçen haftalarda oldukça stresli maçlar oynadık. Biraz bu stresten uzaklaşarak gelecek maçlara daha iyi hazırlanma fırsatı bulacağız. İki hafta sonra kendi sahamızda oynayacağımız. Bucaspor maçıyla yeniden yükselişe geçeceğimize inanıyorum." Samsunspor'un 12 maçtır yenilmediğini vurgulayan Kar, "Oynadığımız maçlarda skor ne olursa olsun takımımız yenilmeyi hazmedemiyor. Birçok maçta geriye düşmemize rağmen maçı son dakikaya kadar bırakmıyoruz, oyunda dengeyi sağlıyor veya galip geliyoruz. Bu bizim için çok iyi bir özellik. Bu nedenle oyuncularımızı tebrik etmek istiyorum" ifadesinde bulundu. 

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.