Sanatçı Burak Kut, Sinopspor gecesinde

Sanatçı Burak Kut, Sinopspor gecesinde

Amatör ligde mücadele veren Sinopspor için 'Hep beraber el ele futbol dolu günlere' adı altında Aysun Kaya ve Burak Kut’un katılımı ile destek konseri düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen konsere; AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi Rektörü Şevket Büyükhatipoğlu, Sinopspor yönetim kurulu ile salonu dolduran vatandaşlar katıldı.

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu’nun destekleri ve Sinopspor un organizasyonunda düzenlenen gecede, ilk olarak Aysun Kaya sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Kaya'nın şarkılarına salonu dolduran Sinoplular eşlik etti. Daha sonra Sinopspor'a destek kapsamında düzenlenen etkinlik çerçevesinde ünlü pop müziği sanatçısı Burak Kut sahne aldı. Burak Kut 'İlaç' albümünden ve önceki albümlerinden oluşan birbirinden hareketli parçalarla, konsere gelen, çoğunluğunu gençler ve çocuklardan oluşan hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Konserin ardından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, konser sonrasında Sanatçı Burak Kut’a Sinop’un simgesi hediyeler verdi.

Etiketler :