Sanayi çalışanları ve öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği tiyatroyla anlatılıyor

Sanayi çalışanları ve öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği tiyatroyla anlatılıyor

Konya'da sanayide çalışanlara ve öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi tiyatro gösterisiyle veriliyor.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,...

KONYA (AA) - Konya'da sanayide çalışanlara ve öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi tiyatro gösterisiyle veriliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Konya Sanayi Odası, Konya Organize Sanayi Bölgesi, Mevlana Kalkınma Ajansı ve ANSET Academy iş birliğiyle düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Tiyatral Eğitimleri'nin ilki gerçekleştirildi.

Konya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda eğitim ve tiyatro gösterisi, Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik yapıldı.

Sanayi işletmelerinde alınması gereken önlemler ve çalışanlarda güvenli çalışma farkındalığının kazandırılmasının amaçlandığı eğitimler ve tiyatro oyunlarıyla, iş kazalarına neden olan ihmallere dikkat çekildi.

Öğrencilerin beğenisini toplayan etkinlikte iş güvenliği uzmanları, kişisel koruyucu donanım kullanımı, elektrik güvenliği, yüksekte ve kimyasallarla güvenli çalışma konularında bilgi verdi.

Etkinlik, 14 Ocak'a kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.